Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, December 14, 2011

~AlHAmdULiLLAh~;D

salam yang indah buat semua..:)

selamat pagi kawan2..arini mata a bit sleepy laa pepagi nie..

tido yang kekurangan lately ni di sebabkan batuk waktu mlm nie..:)


tp masih sehat ye..:P

ooo skang kami makin suke duduk di umah saje bile ada waktu cuti..

yeahhh home make over da shiappppppp..:)


tenkiu hubby for making our house is a home sweet home..:)

cita2 hubby nak gantung tb kat dinding da tercapai..

setelah punyer masa yang sesuai dan cukup baru laa kami bersedia untuk make overkan homie kami nie..;)


sangat berpuas hati dengan hasil tangan hubby nie

segalanyer hubby buat sendiri..

dari pasang rak almari ikea ni..sampai laa tebuk dinding..cat dinding kami buat berdua bersama..baru laaaaaa seronok bile sama2 buat..:)


terasa lapang dan nyaman mata memandang bile kami cat semula umah dengan warna putih suci dan ungu..:)...di hiasi dengan sofa merah darah kami..:)..dengan langsir motif bunga besar ungu juga..:)...ooo tetribe jatuh cinta sama purple ye..hihihi

my handy man sedang pasang pintu almari..:)..kusyuk ya rabbi dia..;D


hubby bab tukang2 ni memang dia tersangat laa suke..kadang2 bab umah ni hubby lg excited tau..:)..alhamdulillah..;)






alhamdulillah punyer suami yang rajin ke dapur dan ke depan nie..:)

semua benda hubby akan tolong..yang berat2 sume serahkan pada yang pakar nie..wifey cuma selia jer..hehehhe


cewahhhhhh..:).




penat mengecat dan make over rumah x terasa bile hasilnya sangat memuaskan hati kami berdua..bile umah penuh cinta da kasih..seebsar dan sekecil mana pon bahagia dan menjalar segenap hati kan..:)


jempot laa ke HOME SWEET HOME kami..:)

lepas ni alamatnyer weekend mmg melekat kat umah je laa kami..:)

mekaseh sayang..;D

10 comments:

  1. cantiklah...suka tgk..nk2 kerusi merah tu...langsir pun cun...

    ReplyDelete
  2. simple je yang..x suke umah sarat2 sgt nie..rimas..:)

    ReplyDelete
  3. cantik hasil deko kamu bersama suami....suke tgk! i loike....heeee...

    ReplyDelete
  4. chanteknyaaaa umah..paling suka kerusi merah tuh~ ;)

    ReplyDelete
  5. mekaseh emme..:)
    i likeeee juga..hihihih

    ReplyDelete
  6. lya..
    purple itu sgt sejuk kan..:)

    ReplyDelete
  7. yana..:)
    saya pon paling sayang kusi merah tue..;)

    ReplyDelete
  8. Cantik! akak jatuh hati ngan kerusi merah tu! mana beli?

    best kan bila rumah cantik? baru lah terasa RUMAHKU SYURGAKU... :)

    ReplyDelete
  9. tu laa kak
    mmg rumah ku syurga ku..:)
    tinggal nak cari akuarium cam akak je tuh..;D

    kusi tu ada orang adiah kat kami..:)..suke gak..hihii

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا