Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, December 29, 2011

~bAGaN paNChOR~


Salam semua..

kejap je da khamis..hari khamis terakhir di tahun 2011 kan..:)

semakin cepat waktu berlalu sekarang ni kan..alhamdulillah 2011 meninggalkan byk kenangan manis buat kami..



ni di BAGAN PANCHOR, kampong ayah..

hari terakhir kami kat kampong last week..:)
pepagi da bangun siapkan bekfest untuk semua..pagi ahad tu semua akan bergerak balik ke KL da..


kami konvoi 4 biji kereta..:)

sebelum tu pepagi bangun sebab nak ke BAGAN..nak tunggu bot2 nelayan pulang bw hasil tangkapan yg lumayan dan murah2 sekali..:)


seronok bile tgk hasil2 mereka tue..terasa ingin duduk di kampong je pula..hihihi

suasana nyaman..segar je plak tue..memang best laa kan..;)



hubby pon seronok tgk sampan2 dan bot2 nelayan ni..orang bandar kan..mana nak dpt suasana mcm ni kat KL nun..:)..dpt udang2 freshhhhh giler..:)..murah ya rabbi..udang laut plak tue..seronok bile dpt pilih sendiri kecik besar udang2 yang kt nak nie..:)


ayah laa yang seronok bw menantu dia ni..abes sumer ye citer tentang zaman kecik2 ayah kat kampong..lari sana lari sini..keje sana keje sini nak membesar kan..zamn dulu sume orang susah..:)..tp mereka x penah nak bergaudh satu sama lain..;D





kalau balik kampong, ninie paling suke g bagan nie..ikan2 dia fresh..murah sesangat berbanding kl..:)..isi pon manis2 je rasa tau..;)







siapa xnak kalau dpt yang segar2 mcm nie..siap bleh pilih lagi..:)



settle kat bagan sume balik dan bersiap untuk pulang..:)

suke hubby kat sini..nanti nak dtg lg umah tok..:)

siap2 je sume..terus kami bergerak ke Setiawan ada wedding kazen ayah..:)

tema biru..canteks..makan pon sodappp..hehehehe



ntah ape laa hubby dok borak sama mama tue..:)





berakhirlaa 3 hari 2 malam percutian kami ke perak yang penuh dengan aktiviti..:)..tiap2 minggu full booking saje encik suami nie..mekaseh yang bw wifey ni berjalan sajer..:)..sampai demam2 ye mlm td..:)..hangat je badan..take care B..lurv u..

4 comments:

  1. kak ninie... seronoknye!!!

    sy xde kg pon..;(

    ReplyDelete
  2. mmg suka kalo dpt beli hasil camnie...
    udah ler fresh, murah plak...
    mmg sronok kan balik kampung nie :)

    * i pun gi taiping bebaru nie sis... naik bukit larut gak :)

    ReplyDelete
  3. butterfly..;)
    jom pi kg akak nak..;)

    ReplyDelete
  4. ye ke rasp???
    alaaa bestnyerr naik bukit larut..:)

    ktorang nak lik lg nanti..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا