Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, December 19, 2011

~Ada TaLENt DA X~;D

salam semua..

selamat kembali bekerja yaa...dan selamat sabar tunggu nak weekend laagii..yeahhhhh.

cepat laa jumaat ye..hehehhe


selamat pagi MOHD NAI'L NAQIB..

masih terasa keharuman si comel nie..gerammmnyer auntie ngan ye..:)

semalam hubby bw ninie g tgk si comel nie..aduhhhhhh jatuh sayang sama dia..;)


mekaseh hubby bw wifey i ke cheras semalam..lurvvvvvvvv u..;p

sonk sgt dpt bw pressie tuk si kenit nie..x sabar nak bw dia jalan2 nanti..tp kena tggu besar sket la kan..eeeeeeeiishh windu kat dia tu..:)


aalloollloo muka ibu dia..:)

sejuk je mata tgk dia tido..rambut yang lebat..dengan dagu yang tajam..comel sesangat tau..:)

then kami terus ke Kajang..umah hubby sister..:)

semalam ada besday party si kakak yaya..:)

besday gurl tema princess semalam...seb baek auntie finee dia dtg pakai pink juga kan..:)


me ang jaja yang manja..

dulu penyegan tp sekarang tidak lagi..pantang laa untie dia ni datang..

ajak melukis laa..mewarna laa..men barbie princess card laa..;D

heyy kalau da dpt anak dara kan..alamat satu umah laa pinkie sesajer..:)



punyer laa luas umah..:)
atas peha juga dia nak mewarna dan melukis..;D




pastu ajak main barbie card..:)

seharian laa di umah mereka petang semalam..:)

cant wait for weekend ni..


mau pulang ke Perak wif hubby

yeahhhh...;D

5 comments:

  1. wahh dah der bakat tuh..blehlah pah nie=)nampak suka sangat ngan budak2=)

    ReplyDelete
  2. kite balik kg semamlam,
    main ngn budak2 cmni jugak , hehehe.
    rindu dorang :'>

    ReplyDelete
  3. wan..:)
    suke..anak buah and anak sedara x terbilang da nie..:)

    mudah2an..amin..:)

    ReplyDelete
  4. hana..:)
    seronok kan bile ada reramai..x bosan..;D

    ReplyDelete
  5. cutenya budak tu.mcm nak peluk2..
    mieaz sha da ada bakat la nak jd ibu..hehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا