Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, December 6, 2011

CAmErON hIGHLanD : paRT III hUBBy & WifeY year eND vacaTiOn..;D

salam

ooopss abaikan hubby yg tgh mabuk durian tue ye..:)

dia carikan tuk wifey ni je makan tp hubby x mkn pon, makanyer hubby jd photog ari tu..;p


ondeway turun tu sempat singgah gerai2 masyarakat orang asli nie..tgk petai bergantung2 tu jd geram plak me n mak buyong tu nak tanya..kena plak dari tyme naik tu nampak durian melambak2 memanggil2 kami ni kan..;).



ape lagi terus hubby2 kami ni terjah gerai2 tu terus..:)

mekaseh yangggggg..;D

kena seikat petai tu RM10 jer...gemok2 plak tu isi dia..:)..durian tu plak abg tu bg kami RM6 sebiji..murah tue..rasa dia mmg terbaek laa..kelat2 manis pahit..mmg kena ngan tekak laa kan..

lepas hajat mak yong nak makan durian sebelom deliver nie..:)





chewaah hubby pilihkan mcm profesional jer..padahal..hehehhe

sume pasal mak yong nak makan durian maka kami pon berenti laa makan durian..:)



sebelom tu sempat kami singgah CAMERON VALLEY..layan hot tea n strawberry cheesecake..:)

sambil layan kesegaran ladang teh nie..:)..terasa romantik plak..hehehe


paling syok layan askem strawberry RM1 ni..:)..pure strawberry saje..:)

mak yong kasi mkn puas2 laa kan..pasni dan confinement xdpt laa nak makan sejuk2 ni kan..:)




wifey paling suke bile g kedai2 bunga nie..abes sume nak tanya..abes sume nak beli..geram je cik hubby..:)..tp ninie nak pokok2 herbs yang fresh tue..:)


nak oregano leaves..thymes..basil leaves..geram tau biler tgk yang fresh2 punyer pokok nie..:)



last sekali kami menyinggah ke LATA ISKANDAR air terjun tu..sejukkkkkkkkkkkkkkkkk giler air dia..:)..sempat laa hubby2 kami ni cuci muka sebelom nak turun ke bawah kan..:)





suke mak yong ni dpt jalan2 tpt sejuk sebelum bersalin..nak deliver dalam 8 Dis ni tp masih sempat jalan2 ke atas tau..risau gak tup2 kang nak terbersalin plak kang..haruuuuuu..;)


tp beg baju sume da siap dalam bonet da...agak2 nak bersalin kami henjut je hospital cameron tue kan..hihihihi





maka berakhir laa percutian ringkas kami hubby & wifey..:)..sambil2 bercuti untuk ulangtahun perkahwinan kami yang ke 10 bulan..sekejap je da 10 bulan kami bersama...weeehuuuuuuuuuuuu...;)


terima kasih sayang untuk percutian ringkas ini.. i love you..;D

2 comments:

  1. bestnya gi Cameron.. nak plak tgk strawberi tu.. adoiiii nakkk!!!

    wah durian lagi..huarghhhhh hihi

    niniey and hubby, happy 10mos anniversary yer.. moga berkekalan hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  2. MEKASEHHH mummy..
    nak soberi ke? dtg laa umah kiter..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا