Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, December 5, 2011

cAmerOn HiGHlaND TRiP - PaRT 1

weeehuuuuuuuuu

nampak x soberi2 yang merah menyala tue..

naik kat atasni mmg ni je laa buah yang jadi feveret orang ramai kan..:)

masam gak je pon kat atas nie..


tp mmg syurga soberi laa kan..

fresh soberi..soberi jeruk..askem soberi..

sebut aje..sume ada..:)

kami pon borong soberi gak..:)

gerammmmmmmmmm babes tgk..xkan nak tgk je kan..:)

dpt lak yang celup coklat tuh..terbaek laa..;D


mekaseh hubby melayan karenah wifey nie..heheheh

jd rambang mata sana sini soberi kan..:)



paling x tertahan dengan iniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..;)
ya allah cantiknyer...murahnyerrrrrr...segarnyerrrrrrrrr B..:)
lagi laa bini dia ni menggila beb tgk flowers2 nie kan..

kami naek sampai ke pasar dia kat atas..:)
hubby ape lagi borang sakan sayur2 fresh dia..dengan salad..kobis..carrot..baby kailan n macam2 sayur lagi..:)

murah sesangat kan..;p



betapa canteknyer penuh warna-warni..;)



sayur2 dia mmg terbaek dari ladang beb..

tang sayur hubby yg rambang mata...:)

kemain dia memborong sayur..


x lupe juga buah oren..:)

sebenarnyer nak layan pasar minggu yang femes amossssssssss tue..:)

almaklumlaa pasar tu cuma pada malam minggu je kan..seb baek kami dtg sabtu pg tu, dlm jam 4 petang pasar tu da bermula..lagi laa giler wehhhh harga dia sumer..:)










si cantik berduri ni pon sgt laa byk kat atas nie tau..:)

lawa2 semuanyer..murah2 plak tue..:)


part paling best bile hubby belikan wifey soberi celup coklat nie..

perghhhhhhhh yummyyyyyyyyyyyyyy der..;D

hubby layan fresh madu..bukan "MADU" yang ni ye...hahahaha

murah n sedap jer..:)..








sebelum ke pasar, kami lepak di Kraftangan dulu..:)

2 comments:

  1. wahh beshnyer honeymoon gitu..eh2 post buah strawberi kt cni cepat!

    ReplyDelete
  2. mehh laa dtg umah kite yang..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا