Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, January 5, 2009

...bEe...


Bee
Hari ni awak nampak serabut
Semua orang kutuk
Tapi ada gak hati yang puji
Jadi you can always count on me

Bee
Hari ni awak senyum kat saya
Tapi saya buat-buat tak nampak
Padahal nak elak dari pengsan…;p

Bee
Hari ni awak datang rumah saya
Tapi Saya buat bodoh ajer
Padahal bumi ni rasa macam dah tak cukup graviti

Bee
Hari ni awak nampak cute
Semua orang puji
Tapi saya puji dalam hati
Padahal nak gak puji sekuat hati..;)

Bee
Hari ni saya senyum kat awak
Tapi awak jalan depan saya
Jadik senyum pun tak guna

Bee
Hari ni awak tegur saya
Tapi saya buat-buat pekak
Padahal nak elak daripada tak boleh berhenti borak

Bee
Hari ni saya tegur awak
Tapi saya tegur awak dalam hati
Jadi awak tak penah dengar all the gud lucks and take care hari-hari

Bee
Hari ni kita duduk semeja
Tapi rasa cam jauh giler
Padahal tak sampai sedepa

Bee
Hari ni awak hantar bunga pada saya
Tapi saya tak tau nak cakap ape
Bunge saya ambik tapi saya blah macam tu aje

Bee
Hari ni berubah situasi
Tapi Saya still kat sini
Padahal dah kosong tak berisi
Awak x telefon, saya sunyi...

Bee
Hari ni saya kaget
Awak tak macam dulu lagi
Jadi saya terdiam sendiri

Bee
Hari ni saya dah janji..nak pergi
Tapi tak tau kenapa tak boleh pergi

Bee
Hari ni saya menyesal ada ego yang tinggi
Tapi dah takde harapan kat sini
Jadi nak tak nak terpaksa sendiri

Bee
Hari ni hari terakhir nampak awak
Tapi awak tak toleh sini
Awak fokus kat tv

Bee
Hari ni saya tengok gambar kita senyum
Tapi gambar tinggal gambar
Nak buang sayang, nak simpan sedih

Bee
Esok antara kita ada “balai berlepas”
Esok…tiada esok untuk saya
Esok juga…tiada esok untuk awak

Bee
Semoga satu hari nanti saya menginsafi diri
Tak nak ada ego tinggi lagi
Buat sakit hati

Bee
Sebelum pergi
Hari ni..kat sini
Saya janji
Semua ni untuk awak…
Sebab kenal awak anugerah terindah pernah saya miliki….
Terima kasih awak….

Bee
tp to semua dulu kan?sekarang kiter kan bersama selalu..alhamdulillah kamu yang saya tinggalkan satu waktu dulu menjadi milik saya kembali..mungkin itu janji tuhan pada saya dulu..;)

7 comments:

  1. laa..ingatkan single lagier...kakaka..romantiknyer

    ReplyDelete
  2. 1stly am so sorry 4 being an intruder..

    glad n happy..cuz great thg happened 4 ya..

    like people usually say..its worth being patient..n plus Allah luv so much these kinda people..cuz HE'll know d best tests,the best thgs for their servants..
    u'll find it so amusing when u see wut lays infront of ya..for being such a great servant rite..

    wish ya d best..!

    ReplyDelete
  3. heheheh...
    mekaseh semua...;)

    ilovebudu:
    allaa maaf yer wakkkhati ini da dimiliki ler...;p

    salihin:
    u are not an intruder..
    saya gembira ada juga yg sudi membaca ruangan saya nie..

    its really worth being patient..;)
    hope dat u had ur happiness along da way too ya...;)

    ReplyDelete
  4. kenapa sy yg tetiba sedih bile baca nih.. T_T

    ReplyDelete
  5. saya tau naper..
    jgn sedih yer...

    kat sana dia lagi bahagia...insyaallah

    kiter sama2 doakan dia k

    ReplyDelete
  6. awk..ada x coretan macam tue tapi versi original punya?ad x...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا