Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, January 7, 2009

..iM oUT oF ToWn..

salam..
selamat pagi bee..;p
selamat pagi semua...

alhamdulillah, arini aku akan ke Ipoh, Perak..ade kerja yang perlu di selesaikan di sana arini..mungkin ptg akan bertolak ke sana..semoga perjalanan kami baek2 saja..InsyaAllah..agak2 cukup ker baju aku nie ek?baju kurung jer sudaa..n 2 set casual juga n telekung off course..;)..see aku rasa macam nak g camping pun ader nie..hahaha..sorry ek..saya x suker bw be AKADEMI FANTASIA tue, x selesa nak gerak sana sini kerana saya SEORANG BACKPACKERS!!mekaseh...;p

aku akan berada di sana selama 3 ari..aduhhh lamanyer...boring ker? best ker?aku pun tak tau nak kater apa..;)..yang best, kat sana nanti nak jumpa kakak aku..hehehhe..sambil2 menyelam minum air kater orang tue...hahhaha..x sabarnyer nak jumpa kenit2 dua orang tue..abang n adik...;)

yang x bestnyer, x dpt jupe bee 3 ari..waaaaaaaaa...;(..nak wat cemana kan?tuntutan kerja laa yang...xper, lik kiter jupe k...mekaseh bee pagi td dtg umah pikup and anta sha g keje...how sweet my dear..;p..sempat g breakfast sama tadi..n biasa laa pesanan2 jgn nakal dia buat aku nanti kat sana...heheheh..i won't...promise!!..;p

i will not be nakal2 laa yang..nakal sket jer...hehehhe..will stay at Heritage nanti...alaa boringnyer...mcm malas pun ader gak nie nak g...cemana ek?

tp ok laa coz i will be expose to anew culture of working..new experience kater bee..ya ryte..ok laa...aku pujuk hati jer nie..padahal sebab b x ikut sama jer actually..i never went dis far withou him..n we never ever been seperated for more then 2 days..lain laa dulu aku tinggalkan dia for more then 1 and a half years..tu pon atas reason yang kukuh...i need to let him go...but never again for now..

gonna mishh you bee...;(
lurv ya yang...

Warna warni kehidupan di pejabat

..Ada lelaki & ada wanita
..Ada yang pura2 rajin & ada yang bersantai
..Ada yang pengampu & ada yang pak turut
..Ada yang main games & yang tidur
..Ada yang suka marah2 & yang stress
..Ada yang suka gosip & yang suka jalan2
..Ada yang suka merosakkan harta pejabat & ada yang suka
ulang alik ambil minum
.Ada pujian & makian
..Ada yang ceria & yang boring
..Tapi katanya "We're a team"
..So be fun , enjoy your time, your work & achieve the best



SELAMAT BERTUGAS KAWAN2 !!!

2 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا