Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, January 11, 2009

a WaLK tO REMeMBeR

Salam,

im just arrived dari Shah Alam, goin to Sect 13 with bee..dia ada job sekejap tadi ptg kat umah member..when kami dekat Gombak tadi member bee call so we run up to Shah Alam ar jap..;)

I got 2 gud news for you guys...hehhehe...syukur alhamdulillah, arini kazen aku selamat melahirkan BAby GuRl..;p..will be named "NuR iRiSh DAnia" I think..mama dia cakap la..hehehe..best kan?sedap x nama yer?kakak nama nUr AZnILLY aNTaSHA..ok wut???
hhehehe..dua2 pun coml...dua2 pun aku sayang...berat 3.36kg..semangat sket then kakak yer...;p...

jatuh cinta da kau first tyme tgk muka dia td..b g buat job, jadi b anta ku ke hospital jenguk anak aku nie laa...lena tido dia tadi..hehehhe..pipi tembam tau..macam epal, merah macam udang kena bakar..hahahhaa...cute sgt tgk yer tido, rasa nak cubit, sempat cium tadi b4 lik umah ngan bee...thanks yang ek..;p..lurv u too...;)

arini we went to Gombak, g anta buah tuk mama, aku lu tyme g ipoh..;p..sempat tgk anak aku sorang lagi tue, dis one 'baBy bOy"..hehehhe..anak kak lang...comel macam aiman juga...pUtIH..tAPi YANg Ni lagi semangat...boy laa katakan...3.56kg...haaaa semangat kan dia?..hehhehe

sebelum ke Gombak g Sg Wang survey for this "thing"..dis end of month wil buy it..;p..bee like it...n i like it too...hahhahha.ader2 jer biler da berkenan di mata kan?...xper..lunch sama arini, at Seputeh kul 2 tadi, lepak taman lunch sama..i cok for his lunch today...same goes to yesterday...but different menu, yesterday bee nak makan ikan bakar, so i made ikan bakar for him, today i cook chicken..;)

siNcE THAT my to beautiful & handsome baby was born, not to forget too..my "LOvElY"...hehehe..finally, our lovely is was born on Friday...hahahhaha..it is our scooter laa...we made make over to it...LimItED edItIOn...hhehehe..we made 2K color, 1 of our favorite color, waaaaa thanks yang...;p...it was cool!!!!!!terkejut aku petang tue bila balik dari Ipoh, bee datang umah aku...;p..with our brand new "lOvElY"...Hehehe...so sweet my dear...lama tau 3 ari x juper sayang saya nie..;p..we went to Sunway Pyramid, g main game n watchin "Bed TiMe StoRy"..

Such a very funny movie..gelak jer kami sepanjang cerita..ilang tension tul citer nie...very caring UncLe SKeeTeR N sweet KAZen N nIeCe..N Not to forget, their lIttLe MermAid ..and "THE END" of each o their bed time story...hehehhe..kalau laa my bed tyme pun turning out to be like that kan?uwhhhhh wut a life???...hahahahhaha

i love it so much..berbaloi babe biler we made it our self dari bawa g anta kedai kan yang?kepuasan tue penting, bukan wang ringgit!!!hehhehehe...superb laa yang...beginning of 2009 was owesome for BOTH OF US..walau ada laa sket2 yang mencacat celakan diari kami tahun nie...

we decide to mae it coz we wanna start a brand new thing in our life..sket2 lama2 akan datang sesuatu yang akan lebeh membahagiakan kami...;P...x gitu kan yang?heheheh...ape dia ek???TUGGuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...:)hahahaha...

2 comments:

  1. comel sangat baby tu!

    tahun 09 ni tahun girls je!

    :) all my frens pun lahirkan anak perempuan je..

    ReplyDelete
  2. sangat comel sis dia...;p
    " NUR AIRIS DANIA " nama dia...;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا