Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, January 3, 2009

NYte at cherAS DOwntOWN


salam..;p
it's 3rd day of new year..jam da kul2.30 pagi...naper laa mata aku x nak lelap plak nie...aduhhhh...mentang2 ler sok cuti yer cik mata?heheehe..kalau sok keje..pas solat isya' td aku da di buai mimpi...hahahahah..naseb laa bilik tido aku nie di penuhi ngan teddy bear from my dear...;p..ade laa teman tido mlm aku...da mcm kat kedai bear pun ader aku tgk bilik tido aku nie...;p..hehehe...ader hati nak tambah collection lagi nie...;)...yang kiter tgk td tue yang...;)hehehehhee

aku baru lik dari cheras downtown ngan bee...;)
we finding something for our "lovely"..heehhee..alhamulillah ketemu...sentuhan terakhir yang bakal merubah dia..hhuhuhuh..lama da kami pusing sekitar kl, n pj nak cari dia nie ha..payah sungguh...

akhirnya penantian kami berhasil malam nie...hahahhha...alhamdulillah kan yang?da nagntuk2 tensi2 da sayang aku nak layan benda nie...macam nak layan new born baby...kena byk sabar kater bee...hehehehe

s then lepak minum jap kat sana..punya laa ramai orang mlm nie..happening gak...macam-macam ada tau..tp xder plak yg berkenan di mata aku...;p

kat opis pun mcm biasa, x baper nak havoc lagi..;p..still smooth n steady lagi keje..hahahah..aku outstation next week..for 3 days..gonna leave my dear..seb baik mama ada yang...x risau sgt aku makan minum dia ti..

i start my new day at work with "purple baju kurung"..sweet kaler..hahahhaha...perasan jer..hehhehe...tuk mulakan hari baru aku perlukan sesuatu yang akan membangkitkan mood aku di pagi hari kan?kater orang pemakaian juga menentukan mood kiter hari tue..

jadi hari ni mood aku bahagia..pagi2 lagi bee da jemput aku kat bangsar,having breakfast together b4 masuk opis..;p.ape lagi kan?mestilaa tosai n vadae..hahahahha..thanks yang tuk minum pagi ek...mood aku lagi2 laa bertambah ceria bila pagi2 da tgk muka dia..;p

2 comments:

  1. romantik korang ni...
    hehe :)

    and cantek purple tu! sangat!
    :)

    ReplyDelete
  2. yer ker?
    hehehhee..thanks sis....

    xder laa romantik mana pun...biasa jer laaa...malu la plak...;p

    kena laa baju kurung..
    pants are absolutely not allowed in my office..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا