Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, January 19, 2009

mY lIL aNTAsHA & aIrIs DaNIa

salam..
hye...;)..selamat pagi tuk semua...
for information, mata sedang mengantuk nie...adusss biasa ler kan?blue monday...hahahah..bos plak cuti sakit...lagi ler boring nak wat per ek arini?

last saturday aku kerja...boring kan?sabtu pun kerja..apa daa...aku kena join Risk Management Course for Human Resource department..saper lagi nak g kalau bukan kami at Risk Department ni, da nama pun kitorang yg handle...

course to half day jer..;p.hehehhe yang bestnyer pastu nak lepak ngan member..g seremban..jauh jalan arini...thanks ek yang anta kitorang g seremban...me, with ina n kak wana...;p..mish our day together last week..

b4 g seremban lepak at Kl Sentral jap, makan2 n jalan2 cuci mata before bee sampai sana, tunggu bee siap job at shah alam dulu then dia nak lik mandi n get ready...jauh nak jalan nie..jauh tul..;p

around pukul 3 baru gerak ke seremban, our journey was fun...;p..bee berborak ngan member2..ngan lawak2 x ingat ina n bee...abes sumer kejadian di jengka di bongkar kat bee, menyanyi laa kitorang.. cuaca pun ngam, giler panas aritu...;)

sampai umah wawa around pukul 4, bee anta sampai umah wawa, nak g melawat mummy, kurang sehat sket, sedih aku tgk keadaan mummy, seidh2 aku pun cian lagi kat wawa biler tgk mummy mcm tue, ya allah, berilah kesihatan yang baik pada mummy...

aku x sampai hati nak tgk lama2 mummy mcm tue, hati aku sedih sgt, touching sgt tgk mummy lemah macam tue, dgn oksigen x lekang di muka mummy..badan da susut sgt, dulu kan mummy sehat jer...berisi aku tgk tp skang to sumer da ilang..cuma doa yang mampu aku panjatkan pada Allah...

petang baru lik, b dtg pikup kat umah wawa, bee g jumpa kawan lama dia kat seremban nie td, lepak2 ngan kawan dia..so we went back to kl pun petang...;p...puas laa bee bw kitorang pusing seremban, lucky s coz dulu bee pernah praktikal kat seremban ni for 6 months, pandai laa dia jalan2 kat seremban nie, puas gak laa dia gaduh2 ngan ina, menyakat jer dorang berdua nie ha..

dengan kontroversi2 bee kat seremban, sumer tempat dia tau, sumer taman dia pandai..;P..hehehhe..bee bee..x ilang menyakat dia walau dengan kawan2 aku...plan balik nak singgah satay kajang tp x sempat la plak..member umah ina sakit, jd bee kena cepat lik kl..takut pape plak kat housemate ina tue...

kak wana kami tinggalkan kat ktm seremban, boyfren dia dtg amek kat sana, so lik kl kami ber3 jer laa..hehehhe..sampai kl pun nak dekat kul 7, terus bee anta ina kat umah dia at Segambut dulu..

then we went to Sunway, lapa laaa...nak makan satay x sempat td..masing2 da lapa da kan..mana nak ingat jalan, perut kena isi dulu laa..hehhehehe...aleh2 x dpat satay g makan Carl's Jr kat sunway pyramid..belasah laa yang janji kenyang kan bee...;p..

lepak2 maan n borak2..citer pasal mummy kat bee, we juz can pray kate bee.. harap2 mummy cepat sembuh laa...

18 Jan...bee tido opis malam tadi..kena on call plak...so kul 11 pagi bee dtg umah amek aku, lapa dia...;P..plan to lunch kat kg baru, so g ar kg baru..;p..ikan bakar la beb..uwhhh yummy...;)..hhehehehe...ari panas plak tue arini...

perut da isi, baru bleh jalan2 kan?hehehhe, lepak at Times Square...masuk B Best jap..survey for our Flat Screen Tv, abes laaaaaaaa yang...;p.. kami da jatuh cinta kat dia tue, nampak gaya ada yang dpt ujung bulan nie kang...;p.hehehehhe..

puas pusing2 n belek2 brochure n cari info, g lowyat pulak..cari barang...lepak2 kat BB Plaza...layan Slurpee 7E..;p..panas maa, sakit kepala aku panas2 nie..ade plak konsert kat belakang tue, biasa laa kan nak raya cina nie ha..macam2 xtvt kat belakang nie ha...

before balik sempat sambar sekotak Big Apple kegemaran bee..dia penat sgt arini tp still nak jalan2 gak..;)..lurv u yang......thanks for today bee..

malam aku g shah alam pulak, nak pikup my mum n dad kat sana..;p..arini da 7 hari sayang kenit aku nie lahir...;p...tp tali pusat dia x tanggal2 gak lagi..abesler, nakal laa dia besar ti kata neneknyer...;)..petua orang tua kot kan?..hahaha..

geram aku tgk..tido jer dia.. tp kejap2 tersenyum..hehee..mimpi aper yer dania?
tersenyum sorang2 nie ha...badan semangat da..jgn jd cam kakak yer sudaa...puas laa bergambar ngan kakak yer, pantang laa jumpa tepon aku..pandai jer mana nak tekan tuk kamera..;P

lama gak laa lepak umah yer, sempat makan malam lagi kat sana gak..makan jer aku nie..;)heheheh

3 comments:

  1. jalan2 memang best kan?

    hehee

    ReplyDelete
  2. one love:

    best sis..tp yg x larat tu semalam panas sgt ler...;p

    awan lahon:

    penat gak..;p
    hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا