Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, January 4, 2009

OuR CoOL & CalM DayZ TogeTHer

salam....its sunday already...gud morning everybody...selamat pagi sayang...
tue gbr td petang..seniman jalanan aku kater kat bee..hehhee..my dear is a street skater a couple years back...dats one of a reason y im in love with him..:)hehehhe..ke sumer ngah tido lagi nie?aku nie jer yang lum lelap lagi...;p..hehheh..baru pas abes layan drama kat ria..astro ler...

ujan jer arini dari pagi kan?alhamdulillah...sejukkkkkkkkkkkkkkkk...aman jer arini...da most calming day for me actually...aku suke ujan..dia wat mata ku ni cepat jer ngantuk walaupun di siang hari...hahahahhaa...

tulll...for da 1st day, arini tghari aku tido siang...tu pun solat zohor td...mata aku nie da mcm kena gam atas kerusi td..aleh2 masuk bilik.hanyut til 5.30..amek ko!!tido x ingat,to yg payah nak tido da nie...hehhehe

arini bee lepak umah kak lang, g tgk anak buah baru dia,petang baru dia lik sini...n b dtg terus pikup aku kat umah ptg td..yeehhhhaaaaaa, taake my "things" already...thanks yang temankan...alhamdulillah...hehehhehe sukernyer aku. x sabar nak guna bee..;)..lurv u yang...

hehehhe, teromantik plak bak kater my new sis, aku n dia romantik?xder laa sis..kekadang jer...hihihihi...xselalu pun ramantik2 nie ha...owhh yaa,,arini jalan sakan kitorang...jalna kaki jer...ader gak naik keta laa...ujan maa..;p

td ondeway g kl lalu kat brickfields, meriah giler arini kat situ, ader upacara pe ntah nama aku pun tak tau..mengkin semayang mereka tp ader joget2 lagi kat jalan raya....;paku bangga aku duk kat malaysia, kat luar negara ader benda2 nie sumer?xder kan?n aku bnagga as a malaysian people i still can see them dengan upacara2 mereka..we are malaysian man...;)..

apa saja upacara kiter boleh tonton, dpt mam percuma lagi,,sempat lagi tadi walaupun jalam jem, one of them dengan beg plastiknya hukurkan "muruku" pada kami yang dalam kereta nie..kitorang aper lagi,bukan tingkap n say "thank you"...hehheheh..seee?????murahnyer hati rakyat malaysia kan?walaupun kami bukan india tp kami dilayan dengan harmoni..hehehhehe

penh warna-warni upacara mereka td, yang kami nampak,,diorang tarik patung sembahan mereka mngkin,mungkin pembukaan kuil baru kot..ader patung "mahatma gandhi"..jangan tanya upacara aper ek?saya pun tak tau nama per...;)

so, perjalanan di teruskan ke central market...hehhehe.like been here again, again n again...bee park kareta kat dayabumi..senang,tingi n selamat...kitorang jalan kaki jer pas parking..masuk cm jap jalan2 n singgah ladies..;p

our journey is to pasar malam jalan TAR...;p..hheehe, x cari aper pun...makan2 n beli caramel ice blended for him..penat di ajalan berpanas ngan manusia berduyun2 kat pasar malam tue...meiah jer bg aku..n terseksa jer bg b,hehehe...sowi yang susahkan bee bersesak mlm ni ek..;)

when to sogo then...jalan kaki laa..then nak lik ke CM,tp x walk...malam nie naik komuter...pemalas tul aku nak jalan kaki lik ke sana...hehehhhe..panas laaa...penat...so kitorang naik komuter jer kat bank negara to stesen kuala lumpur..hahaha...kan mudah...gunalah pengagkutan awam anda..heehhehe...rm1 jer..x penat ...jap jer da sampai kat keta lik..

lepak2 jap kat atas tue..tul2 kat highway tue..aku suka kat atas nie..coz tinggi n aku suke lepak tgk keta lalu lalang di tengah2 kota metropolitan nie..mmg sesak, hingar bingar,tp ntah aku senang di sini..;p..mungjin aku da biasa idup di kota jd kesesakannyer x menyusahkan aku..susah kalau tyme lik keje laa..alaa kl biasa la jem sana sini..x kl laa kalau x jem kan?tul x?cantek..bile mlm..lg2 menara kl tue..teguh berdiri jer dia di tgh bansaraya..;)

singgah ke kl sentral jap ondeway lik tadi...singgah lg....bp banyak singgah daa...;p...g cari bateri hp ayah b jap td...naseb jumpa..dalam nie bee suker..jalan 3 4 jam pun xper...sebab x panas yer kate...;p

lik umah aku naik lrt putra jer..malas nak bee anta aku ke kelana jaya...cian dia...aku kan independent, xpayah nak susah2kan orang amek anta ak...yang mana aku mampu buat aku buat sendiri...;)..dap kan yang burger kat lrt td?hehehhe..terasa nak makan burger b kater...so td tapau laa bawak lik umah makan..

see ya yang...gud nyte b...ehhh gud morning...;)

3 comments:

  1. sungguh2 jalan :)
    best!

    ReplyDelete
  2. sayang?..i ke?...selamat pagi juga sayang...opssss.....*abaikan..all the best

    ReplyDelete
  3. one love:

    hehehee..jalan sis...;p
    nak join next time?jom ar...

    lovebudu:
    hey you...;p
    welcome...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا