Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, July 18, 2009

CAp SquaRE hEre i Come..:)

SALAM HujUng mInGGu SEMuaaaaaaaaaaaaAaa..:)
WAt Pe Ari cUtI NIe?BesT kan DAPaT reHAT KAt Umah...ARI YANg SANgat BesT..pagI da bANgUn DA ArIni...

kemaS uMAH..MAsAK..tUKAr CADAr KAtIl...MEMang Best...TEmpAt PALiNG aku SUke mestIlah BIlik Tidur AKu KAN..:)..teMpat palING HEAVen MAA...:P..DiKELiLingI bUKu-BuKu DAN TEDDY BEAR...dan buNGa PEMBeriAN yanG TerSAyang...;)

KORANg WAtPER jer ARINI..kaIN baJU pUn Aku Da SIap cUCi...Skang WAkTU TUK laYAN aSTrO memaNDanGkan SayanG sAYA keje ToDAy..JAP G barU lIK diA..sYA dA masak UntUK diA JugA..:)..ArIni MAsak AYAm MAsak kElIA ngan KACang panjang goRenG nGAN sanTAN pekaT sKET..seDApppppp..;p


Malam TadI KE caP sQUarE jaP nGAn BEE..:) jALAn2 MAA...Best gAK siTu..PAsTU tERus KE JAlaN gaSInG MiNum TEH n MAkan MAlam KEJap BArU LiK UmAH...

So..bEE dA lIk dARi KejE da..:)TAAPuKAN MAM TgHARi Dia yanG da masaK td..mAKAn BefOrE dIA LiK uMAH...;P..pLAN FoR tOnYTE x Der IdeA lG..HEHHEhehE...makAN Kat pLAygRoUNd Td..Ya KmaI MemNAG sUKE tapaU n MAm KAT GARdeN oKIes..;p..oK Laa YE..mOVie sAYA da STart nie.. at sTAR MoVies niE.:)..oWH I lovE TitANics..TGk pulUH KALi pUN x pEr.:)TiTAniCHAve FuN sATUrdAy fREnz..:)

10 comments:

  1. wuuiiii wajinnyer die masak.....!

    ReplyDelete
  2. wah bestkan bila ada org tersayang nie,
    mcm nie wanie pun nak kawin jugak lah,
    wakakakakakakakka...

    bila mau jumpa nie?
    hik hik hik

    ReplyDelete
  3. hiks :P kamu ni sgt happy. berjalan je. masak utk bee kamu? hurm. sgt best. mahu masak tp tak tau. hahaha. ajar saya.

    ReplyDelete
  4. sha:
    :P

    ayien:
    have a nice weekend too dear...:)

    ReplyDelete
  5. afiq:
    every weekend or weekdays pun akak akan masak tuk makan dia..x kire pg kemlm ke...:)

    lg2 weekend kan byk free timedear..afiq ke mana arini?

    kak wanie:
    memang best kak.n saya pun nak kawen juga...;)hehehe...ti kite jumpa ok dengan kak atty juga....:)
    have a nice day kak...

    ReplyDelete
  6. amoi:
    anytime je dear kalau nak blaja masak..:)
    aku pun blaja cube2 jer dul...preparation nie...PENTING!!!!

    TO MAN HEART IS THROUGH HIS STOMACH..;)

    ReplyDelete
  7. zara:

    hehehee
    ade2 je laa zara nie..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا