Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, July 29, 2009

TAlIpon TANgaNkU..tag DAri kak aTTY..:)

Tag ni dtgnya dari blog kAK AttY

Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
aLmOSt 2 tahUn..PAnDAi x SAya JAGA barANg SAYA?HEHheHE

Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?
aKU sUKA sEbab bEe PunYer Muke NAMpak cUtE saNgaTTTTTTTTTTTTT...:)

Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
MOrE Than 200 NuMbEr.;P

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf 'M'?
Ada 36 OraNG n RASa CAm nAK bERtaMbah JE laGi..hahhaha

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
- StaRTeC
- NoKia 3310
- NoKia 660i
- LAsTlY nOkIA ClaSSiC sLidE 6650

Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
akU paKAI MAxIS Sbb AKu KAN sUKE maxIS...;0..sUKE laa SANGAT KAn?HEHHEHJAP2 AKu Gune CELCom..jaP2 kanG akU gUNE heaPyy LiNE..ikUt Suke AKu LAA LinE apE PuN jANjI nak CoNtaCt B AKu DPt SudAAAAAAA..

Nada dering yang anda gunakan?
ThINg MAMA De hua..:)..kIte KAN 1 MALAysia..HAHAHahA

Senarai top 5 yang anda selalu msg?
tak sampai 5 org pun . selalu b..maMA..Ayah..aDik...

Soalan terakhir. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
BeElUrV...:)

Orang yang nak di tag?5 org ni sahaja:
-naD
-aTIQAh AdNAn
- sPEc
- mUCuKKKKKKKKKK
- DiDA

4 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا