Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, July 9, 2009

OuR mOrOcco cUIsiNE


sElaMAT PETang...
Arini Nak CiTe SesI JALAn-JALAN CAri MAKAN aKu BerSAma oFFiCeMatE ku ARini..hehEHe..MaKAN jE Aku niE...;)

JALAN-jalaN carI mAKan KAMi ARini On mIddLE EasT cUisiNEke Kedai mOrOccO...:)..kaT mana plak KedAI paK arAB nI yE??OWh deKAt JE..HEHEH..jalaN daMAi oFF jalan AMPanG LaA...DEkat DEnGAN aL-RAwsHA yanG FAmoUs NAsi MANdY Tu...

NAsi MANdY aku DA tRY..So ArINI kAMI LunCh MAsAKaN MorOccO PlaK..hehheH..nOt SO bad lAA..rM175 FoR 6 oF us..:)...KenA laa Ada LAMb N cHicKEn jUGA..

TEmPAT MAKan Dia seleSa gILER..BiaSA La aRAb StyLE kan..SIap bERsoFA bagai..pas MAKAn mEMaNG RAsa nAK tIDo BetUl..HEHEHe..PERuT da KENYang MEManG MaTA bERaT laA pAstU..;)

we haD mOrOccO cOckTAIl FoR ouR DrInks..:)..NAMPAK macAM menARik N SEDap..RupENyer CAmpURAN baNAna N sTRawBeRRY..:)..kemBANg tEkak gak LAA Nak ABeskAN dIA..coZ pEkat SANgat...DA mCm YoGuRT dA AkU raSA..;P

so faR bOLeh LA But AL-RAwsha IS stIll DA VerY bESt!!HAHhahA...THANks TO bIg bOSS bAwa KAMi MAKAN bEshAR haRI ini...hhahhaHA...ThanKS dOc..MeKAsEH DAun KELADI..nexT TiME bllANjer laA lAGi..HEHheh

8 comments:

  1. erm...nk tnye sikit boleh tak...
    mcm mn nak tukar font eh... ;)

    ReplyDelete
  2. aduhai, tgk gambar makan malam2 ni, wat perot lapar la pulak..
    tak pernah try lagi makan kat restoran east cuisine ni.. mesti sedapkan. ;)

    ReplyDelete
  3. de'Anggun-Beauty-ShoppeJuly 12, 2009 at 9:49 PM

    Come visit us http://deanggun-boutique.blogspot.com ..more beautiful tudung instant & shawls here..Murah2 tau!!!

    ReplyDelete
  4. abil:
    g je kat bawak page akak adaa tulis mana nak tukar font..:)

    ieda:
    makan emang sedap dear...:)
    hehehe

    ReplyDelete
  5. abil:
    g je kat bawak page akak adaa tulis mana nak tukar font..:)

    ieda:
    makan emang sedap dear...:)
    hehehe

    ReplyDelete
  6. kak yati:
    memang sedap..macam kat arab pn ader..;)

    kotak hati:
    memang best dik!!!
    :P

    u should try..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا