Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, July 9, 2009

kArnIvaL suKAN TH PerINgKAt KeBANgsaAn TAHuN 2009

Ok..
last week aku sangat laaa bz ok..:)
even arini pun badan ni sakit2 lagi..hehehe..rasa nak mc je arini tau...
last week karnival sukan..so all TH satu malaysia turun KL...macam2 sports ada...futsal, football.badminton, valleyball, bowling, tennis, netball, takraw, dart, carom, congkak n many moreeeeeee........:)

Acara sukan yang dipertandingkan dalam Karnival Sukan kali ini adalah berbentuk ‘indoor dan ‘outdoor’ termasuk 2 jenis permainan tradisional. Semua acara yang dipertandingkan adalah berdasarkan ‘kalah-mati’ (knock-out).
mana x penat kan?pagi2 buta da start n malam2 buta baru abes 2 ari berturut2,..:)...but sukan????i LIKE ok...hehehhe..aku main badminton n dart...hahahah..tp dart aku kalah dengan TH zon Utara..;)...but badminton aku menang no 3 for Single..aku main single jer...:)..sakitnyer badan arini..but memang best..start 2.30 ptg until 7.30 pm...giler lama..aku penat nak taaip...tgk gambar je ek.:)

1 comment:

  1. wah terror main badminton yer.. no3 lagi.. suka main badminton gak.. futsal, congkak suka2..lamanye tak bersukan.. tu badan cam dipam2 dah ni.. hihi

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا