Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, July 30, 2009

laND oF the lOSt

SalaM semUaAAAAAAAAAA
nGAH wat PE ek?
ariNi LAmbaT naK uPdatE..adA perkAra NAK seTTle KAN dULu..:)

DA bREakFAsT bLOm niE?yanG tanYA N i pUN x MAKAN LAgI..HEHEH..BloM tERASA lapa LaGi PlaK..hURmmm...SEMalaM lIk KEJE saya Lik Umah DUlU..then plaNNinG To SunWAy Ngan Dia..:)

Tu Pun AFtER he meET hIS frIENd dULu..nak TGk MuVee..:)
SeB baEK da BooK aWAl2..Tp seAT x BAPE ngam..BuT oK Laa DENgan Pop CorN di TanGAN..;P
KAMi TgK lanD of THE lOST..mULA2 CAM APE2 JE cItER tU..ALA2 merENts MASA dI manA pasT fUtuRE n PReSEnT bERsaTu!!..AdA uNSur MENgarUt SikiT dI SItU..BuT memBukTikan MAnUSIa NI bILE da fIKiR panDAI sgT..macAM2 BLEH jaDI kan?
Berdasarkan siri TV "Land Of The Lost" pada tahun 1974, filem ini mengenai seorang renjer hutan bersama dua anaknya yang terjumpa satu kawasan yang misteri. Malah kawasan tersebut seolah-olah tidak diketahui kewujudannya. Di kawasan tersebut, mereka terjumpa pelbagai makhluk pelik seperti populasi Sleestaks dan juga manusia monyet.

datS gUD dan SCience MEmbUKtIKAN tEOrI dIA..:)..
KELakaR mmG x henGAT beb!!gELak Gile DAlam PANggUNg...DA mCm TGk cIte KArtUn..HEHhe..DENgan AKsi sI "CHAKA" YANg gILE lawAK..diA mAnUSIA prIMItif ZAman BAtu DuLU..ala2 mONkeY gak Laa..hIHihI

Tp MMg BESt!!X rUgI KalaU x TGk pUn..:)

JALan cItER sIMple N senANG pahaM..lepAS pUAs RoUnd SunWAy PyRAMid TerUS chaLOww lIK Umah...

SAMpai DEPan UmaH keBETuLAN My yOunGER bRoTHE nak Kuar..boRAK sepAM dUA nGAN b jap DoRANg..bIASa lAA leLAKi kAN?ade JE tOPik..DARi moToR saMPAI laa KE jiRAN aku pUN bLEH jadI tOPik BicAra DoraNG..bOrak atas MoTor JE tU..:)..darI pakai HELmet SAMPai BukA helMET...;P

kHUsYuk BoRAk..PAreNts AKu PLAK samPAI..:)..Ape lAgi..SamBunG plak BoRAk bee nGAN ayAh..:)..AkU Suke TGk DOranG BerBual..Tuk MEsRAKAN lagI..akU rasA perLu..Tp X perlUlaH akU bw B SElalU dTG Umah Coz HE os noT offiCIallY mINe lAGi..:)X maNIS oRG tgK Kan?
BANtai Plak BoRAK nGAN ayAH dEkat SEjam..SAMpai 10 mLm..:)..darI pasaL kejE samPAI laa SamPAI umAH n MACAM2 HAL laa LgI..;P..sO SEMAlam KOraNG Buat aPE ye?makan APe MALAm TDi..

19 comments:

  1. da ader green lite ayah da senang la cite kak ninie....;))

    ReplyDelete
  2. hehehee
    zaraa ni mmg nakal tau
    ;)

    ReplyDelete
  3. wan:

    tu laa tu syg..;)
    senang sikit ayah tau kan?
    hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnye tgk movie.. lama kitaorg tak dating tgk wayang huhuhu

    wah sronok tul tgk kemesraan ayah ngan menantu-to-be kan.. lama tul borak.. hmm bila nak masuk meminang ni.. nak merasa nasi minyak ninie =) (macam orang jemput je hihi)

    ReplyDelete
  5. hehehehe
    should bring zara tu muvee gak kak...:)

    hehehe
    insyaallah ninie jemput...
    doa2 kan ye

    ti zara kena jadi flower gurl plak..:)

    ReplyDelete
  6. suka la tgk blog ninie....
    Hehhehehehehehhehe

    ReplyDelete
  7. dah lama tak tengok wayang..

    ReplyDelete
  8. bagus ar ayah ninie tau psl hubungan korang ..

    ReplyDelete
  9. almost:

    heheheh
    mekaseh laa dear...
    blog kamu pun lawa juga...:)

    ReplyDelete
  10. kak atty:

    hehhee
    ayah memang tau kak
    cuma ninie sgt jarang bw b balik jumpa famili..

    kalau x jadi kan malu asek bawa lik umah je...:p...jadinye bile da officially mine dia akn ku bawa jumpe kazen2 sumer...

    hehehe
    sebok da sume nak jumpa dia...:)

    ReplyDelete
  11. agak menarik citer nie.. nanti nak tengok jugak la

    ReplyDelete
  12. smlm spec tgk citer taking of pelham 123...layan gak citer nih ..
    tapi bkn kat sunway la..tak pernah lagi jejak kat sunway..huhuhuh
    best ke sunway? asyik baca sunway..asyik baca sunway..hahaaha

    ReplyDelete
  13. ayahanda tu agaknya memang mukadimmah interview bakal anakanda. Maklumlah, tak kenal maka tak cinta gitu :)

    ReplyDelete
  14. Hye sis.Bila nk kwen?Hehe.Nnti jgn lupa jemput oke.


    Ngee~

    ReplyDelete
  15. julie:
    memang menarik dear citer nie..hehehhe

    ayin:
    yup..windu!!!!
    ;p

    ReplyDelete
  16. spec:
    nak tgk pelham aritu tp tyme x kena..hehehe.sunway best coz dekat ngan umah..hehehe

    u should dtg sini..:)

    ReplyDelete
  17. dr.sam:

    hehehhe
    malu laa pulak..hhehehe..x kenal mmg x cinta doc!!!yup sesi x formal mereka..tp saya suke..:)

    hehehehe

    ReplyDelete
  18. aien:

    hehhee
    insyaallah syg...doakan ye dik..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا