Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, July 22, 2009

TeNkIu So mUcHH To MummY zaRA...:)

SAlaM
sElamaT paGi sEMuaAAAAAAAA
da MASuk oPis Lom nIE kaWAN-KAwan?uJAN2 Ni Kan BiaSA LaA jAMmed DI sana Sini...hehHEe

PunYA laa LIAt NAk bagUN pagI tD kan?besHNyER kalaU dPt tERus lENa YE x?:p
seJUK Gile PAGi Ni..leBAT BtOL uJAN kan..nTAH kUL bape stART akU PuN X sEDAR..sEDAR2 SEjuK semACam JE mlM tD tU..;)
mmm LeNA laa SAYAngKu Tu TidO LagI NIe...:)
SwEEt DrEAMs SAyaNg..mALAm TadI bEE dataNG arEA umaH paS keje..macAM bIASA lAA kaN..saya SiapkAN makan MalaL yE..;P..malAM TD masaK ikAN bawAL pUTiH masaK kICAp nGAN sUhUN..:)...nYUm NyUM...abES saYANG aKU makaN..penAT keje MEsTi LAPA diA..lOvE u..;)


Siap NGAN aiR sUnqUicK oRAnGe..:
HEHheE...To BE a Gud WIfE n GuRlfREn KAN?hhehEHhe


tEnKiU mUMMy Zara.;)
owH ThANkssss To MummY zara...niniE da DAPAt PreSeNt AKAK..:)
waaaaaaaaaaaaaa SAngat comEL frAME tu KAK!!!!NIniE n BEE sanGAT sUKE tau...N da lOVELy BesDAY caRd Too...:)

meKAsEh Tuk ADIah-aDiah Tu kaK..x SAngKA kAwaN bLOggER akaN bg AdIAH besDAY Ye..:)HEHHEhe..bee Sgt SUke DENgan Frame GAMbAR kamI yang AKAK BUatKAn Tu...SANgat CreAtIf KATe BeE..cUte SANgat..


WAu Pun ADe YE....;)AKAK Lk OuTStatIOn DARi GANu YE?sUKE SUKE...:)nGAN cUtE lIL bUttERfLy Too..MAMA yanG x SABar NAK Buka tau KAk..TEngAHArI semALAm Pos tu SAmpaI..mama Siap Call Orang KAt OPiS laGI..hehhe..ye NAk TolOng bUka KAN aDiah AKAK tU..


mekASEH ye MuMMy Zara.)
MAy God bLess U n FAmilY tOO...
l O v E z a R A...;)

11 comments:

  1. bestnye ikan bawal..?
    sha tak makan sekali ke..? hehehe
    tapikan kalau kita tengok orang tersayang kita makan kenyang da kan..
    selalu macam tu..hee~ kalau makan depan dia sure tak habes...

    ReplyDelete
  2. Waaaa, lawanya prame tu...

    Akak pun nak jugak mcm tu..

    Ada Xtra tak?

    Hulur2 la ..

    ReplyDelete
  3. IQA:
    ye la dear...ninie x makan pun...;)
    tgk orang tersayang penat lik eje n makan masakan kite da kenyang da perut nie..;)

    ReplyDelete
  4. zara:

    heheheh
    nama bb gurl kakak hayati ni ZARA laa yang...:)

    sama cute cam kamu

    ReplyDelete
  5. kak yani:

    ala kak, ninie pun adiah orang bg kak...hehehhe..;)

    xpe ti kite blaja buat mcm tu k

    ReplyDelete
  6. birthday awak ke? ala, happy belated birthday ye. sorry kalo lmbt wish.

    ReplyDelete
  7. da lepas laa kak reen...;)
    semalam genap saya 25 tahun dan 1 bulan...:)

    tppppppp mekaseh kak...
    how's ryan?

    ReplyDelete
  8. bagusnyee.. jd isteri solehah dah ni.. nak kena contohi kamu laa..hee

    ReplyDelete
  9. kasihmu diterima ;)

    mama ninie yang excited yer nak bukak parcel tu hihihi.. nanti k.yati bagi sumthing tuk mama ninie lak k.

    ReplyDelete
  10. hehhehe
    ye laa tu dear...:)

    u can cook for HIM too...:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا