Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, November 4, 2010

DAri PANtaI kE poOL..;D

waaaaa...:)
inilah aktiviti yang ku tunggu2..
hehehhe
ikan2 di Coral Beach da memangil2 ku
tuk di bagi makan roti...
hehehe
ecehhh
bajet cam terror berenang je masing2 ye..
hahaha..kecut perut gak la naik bot abang tu bw..rasa nak tercampak dalam laut da time brader tu wat WILLIE tue..:)
d amengucap panjang da aku ngan ayu atas bot dia tue..
x mahal ye kawan..RM15 jer..brader tu bw islang hoping 4 pulau dan 2 pantai..;)
best giler!!!
sumpah x tipu..heheh
ko tengok!!
da mcm ikan piranha pon ada kelaparan ikan2 ni tau..:)
punye aa geli tapak tangan aku dia makan..:)
my life saver..:)
kekonon nak jd BAYWATCH laa cik abang aku nie..
hehehee..layankan ajer..tukang snap pic ayu n ajib..:)
mekaseh laa kat abang mat salleh tu bg aku roti beger nak bg ikan2 ni makan..:)
hehehe..kalau aku jumpe SI NEMO tu..aku da culik bw lik kl tau...haaaha
waa..shuke dia dpt pakai life jaket..dpt terapung2 ye yang..:)
da masuk laut tamau kuar plak da...:)

layan beb
dpt bg ikan2 ni makan n berenang sama ikan..;)
byk giler plak tu..geram je tgk...heheheh
ini laa dia..
KAMI..ehehhe..teruja nak snorkeling wehh..
bkn selalu dpt nak snorkel ni kan..;D
cik abang keletihan da..da macam udang kena baka da dia..:)
tp seronok punyer hal..xde dia kesah der burn ke idak..hehehe

cewahhhh..:)
da terror berenang laa kate..
siap PEACE ONE LOVE lg ye...;D
TENGOK TU..
dari atas permukaan da bleh nampak mereka2 ni berenang minta makan..hahahha
cian ye lapo2 lam laut nie tau..:)
ko tgk..:)
gogle besau dari muka b kate..
hahahaha..
ni kompom jari jemari cik abang yang mcm jari gurl nie..:)
geram je ikan2 tu nengok ye..seb baek x makan sama jari2 tu..hahaha
cik abang surrender da..:)
kesejukan da dia...hehehe

da puas mandi air laut..balik tu terjun air kolam pulok..:)
bersihkan badan dari air masin beb...
terror x kami siap leh senyum2 peace lagi..;D
yeahhhhhhhhhhhhhh..:)
muka dak kecik seronok dapat mandi kolam renang..
hehehe
waaaa shuke nyer dia ye..;D

water therapy..;)
saya suke di dasar laut..dlm kolam pon xpe ye..


tu dia..:)..yeahhh ABUGINNNNNNNNNNNNNNNNN...;D

6 comments:

  1. ninie oiiii bestnye awak bermandi-mandian.. jeles2x..
    ni wat nak ajak en asben gi laut cuti2 ni :)

    ReplyDelete
  2. best nyer g pulau./..

    suka tgk gmbr underwater...pki kamera pe ek?

    ReplyDelete
  3. hye kak.. thanx tau sebab recommend kan blogshop cupcakes tu.

    seronoknya tengok gambar ni semua! meriah jer. hehe dah lama gila anna tak bercuti.

    btw, boley tak akak bagi contact no. auntie tu kat emel anna :

    nh.hana0610@gmail.com

    thanx tau. :)

    p/s : ini ada tips sikit-


    What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

    ReplyDelete
  4. bestnyer cik ninie pegi bercoti..aku baru je berangan..huhu besh2..

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا