Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, November 3, 2010

HIV TEST..settled..weeeehuuuuuuuuuu..:)

hehehe
assalamualaikum..:)
selamat ptg sume..memtang2 laa shaye ni masuk keje jam 2 arini
seronok ye..;)
aceh
muka gembira nak g amek HIV TEST ye kawan-kawan..:)
semalam ninie n encik tunang cuti..nak g buat test nie..
amboi cik abang ni relax je dia menunggu giliran..:)
alhamdulillah urusan kami di permudahkan
last week da buat appoinment
kai ke KLINIK KESIHATAN PETALING JAYA
blakang umah ninie je
sejam juga laa nak menunggu giliran bagai kan..:)
sume FOC ye kawan2..
sampai2 je g kaunter 1 untuk isi borang sumer..:)
1st time ni cik abang isi borang sendiri..:)
sealu bab borang2 ni shaye yg kena isikan..tau..:)
lepas kaunter 1 kami kena tggu giliran untuk amek darah plak..;)
xlaa payah n sakit sgt..mcm kena gigit semut je rasa wehh..nak nages gak le sakit...heheheh
x bc bismillah lak tu nurse tu..:)
seb baek aku x jerit..hehehe
relax je cik abang aku nie kena amek darah..
x sampai 30 min pas tu nurse panggil nama..
RESULT da kuar beb..:)
cuak gak kan..cik abang aku ni dpt result dulu
puas laa dia dok mengusik aku ni "U ADA HIV NI YANG".."TU YANG LAMA SGT U PUNYER NI YANG"..hehee
serius weehhh takut gak
mana la tau ada HIV kan..x kawen mak nyah..hahahhaha
Akhirnya, aku dan tunang ku suke bile keputusan keluar dalam masa setengah jam. Owh, jangan risau. Injection tu rasa macam kena gigit semut je. ;)

Test HIV valid untuk 6 bulan sahaja.
Negeri yang wajib Test HIV: KL, Selangor, N. Sembilan, Kelantan, Melaka, Pahang, Johor, P.Pinang, Perak, Terengganu, Perlis.
Negeri tidak perlu Test HIV: Kedah, Sabah, Sarawak, Brunei.


yahuuuuuuuuu
"kite da bleh kawen da yang"
i am HIV NEGATIF!!
hahahahhaha

3 comments:

  1. tahniah...leh kawen...ahakss..

    ReplyDelete
  2. tak sabo betui dia nk kawen yer.
    owh sy juga tak sabo tp taktau bile tahun nk pi buat test ni. ehheheh@

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا