Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, November 9, 2010

yeAhhhh DUTY OHTA FASA 1 DA aBes...;)

salam...:)
seronoknye saya..kat klia..last duty..sama encik tunang juga..:)
jgn jeles okeh..
amboi cik abang kat klia
stil nak posing macho ye b..:)
ni last duty kami..n malam ni ada dinner bersama
JAMUAN MAKAN PENUTUP OHTAFASA 1 MUSIM HAJI 1431H
alhamdulillah semua jemaah sudak berangkat ke tanah suci..
dan penerbangan pulang dari Makkah ke Tanah Air bakal bermula kembali pada 23 Nov ini..
dan kami akan bz kembali di KLIA menyambut para jemaah..:)
ni time KAK PAH berangkat ke Tanah Suci
suke ayah ku duty dat time..bw kak pah ke klia..:)

para jemaah sdg boarding di Bay 2 KLIA
seronok tgk dan tunggu kapal bersama mereka di dalam nie..:)

FIRST CLASS seated..ni CEO TH pergi Tanah Suci semalam..:)
tyme tu tgh on duty..:)..giler best kalau fly duduk seat nie..heaven siottt...;p

cik abang tgh melaan para jemaah chek in..:)
paling best masa duty terakhir kami ni..
kami dermakan 100 NASKAH YASSIN buat para jemaah
alhamdulillah sampai juga cita2 kami nak bersedekah pada para jemaah Muasasah nie..:)
ayah ku tgh seronok duty tyme di KLIA..;D


ni waktu Pengarah Tabung Haji Selangor berangkat ke Tanah Suci..:)

ni orang kuat Tabung Haji
ayah da berkhidmat dengan Tabung Haji selama 25 tahun..
salute beb!!! setahun je lagi nak sebaya ninie..:)
n im so proud of my dad!!!

9 comments:

  1. salam kenal dikk .. cantik gambar masa tunang tuu .. tertarik akak :)

    ReplyDelete
  2. wah...bestnya kalo dapat travel 1st class ek...selasa je...
    and syukur niat uols tercapai!

    ReplyDelete
  3. mekaseh kak ieda..
    salam kenal juga..:)

    ReplyDelete
  4. rasp
    memang heaven travel 1st class..:)
    alhamdulillah tercapai niat kami..

    ReplyDelete
  5. bukan laa
    saya keje di Tabung Haji..

    kenapa ye?

    ReplyDelete
  6. kty pun bangga ngn ayah ninie,.,.kim salam kat pakcik ye

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا