Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, November 29, 2010

mY 1St 24 7th WorkInG DayS..;D

salam peeps..:) selamat pg MALAYYYYYYYYYYYYYYYYSIA...
sgt segar bile baru lepas makan pagi kan..
awal2 suda bangun arini..walau mlm td tido ntah kul bape x hengat..hehehe

super duper bz 2 minggu kebelakangan nie..:)
thanks tu cik abang yang byk layan karenah tunang dia nie..:)
da laa kena keje siang malam..kena tinggal plak tu ngan mama...hehehe
mama da selamat sampai umah jam 4pg semalam dari langkawi..then lepas subuh terus shoot anta adik lelai saya masuk blaja..:)...alhamdulillah selamat da pendaftaran dan penginapan dia di sana...blajar rajin2 ek dik...;D

me..dari jumaat malam on duty di klia..sampai umah jam 5pg sabtu..uuuuuuuuuuuuuuhhhh ngantok der..tp biler mana kali ni duty saya sambut jemaah saya yg grounded 21 jam masa nak pergi Tanah Suci bulan lepas...terus jadi teruja tunggu mereka landing di KLIA subuh tu..:)...

hehehe..tghari sabtu da janji ngan cik abang nak g cuci umah baru di KL..:)
waaa x kesabaran mahu mencuci umah nie..abes sesi membersihkan umah kat sana..siap cik abang blanjer mamam lg pastu..:)...thanks yang...

penat laa pinggang menyapu mengemop mencuci bagai sumer...siap bertukang abes cik abang saya tue..:)..tukar tombol..pasang lock..pasang water dispenser..:)..sampai kuyup laa seharian bersihkan umah tu..:)..

malam tu plak lepak ngan ayu n ajib pula..:)...kat White Coffee Bangsar South..berborak x hengat kitorang ni kalau da jumper...siap plan bagai tu percutian seterusnya dengan kawan2..:)..x hengat2 malam tu kena off for duty ke klia..tp kapal delay so duty at 4am ok!!!

sampai umah kompom xleh lana coz jam 4pg mau ke KLIA da..alamatnyer kalau tido..x bangun da kul 4pg tue..heheheh...jemaah tiba jam 6.30pg waktu malaysia di pagi ahad..
tp semalam kami lik lewat dari klia..jam 11 pg baru sampai rumah..mengantoknyer laa mata nie..
lewat sebab kami ke hospital putrajaya..sorang jemaah x sehat..kesian pak cik ni..sampai2 klia da muntah2..rupanyer ada darah tinggi..maybe sebab mereka keletihan...dengan cuaca yang berbeza di Tanah Suci lg..kena tahan wad laa pak cik tu di putrajaya..hopefully jemaah haji ni cepat sembuh...amin..

lepas zohor encik tunang dtg..wif ayu n ajib..we're goin to setiawangsa then ke sunway pyramid..nak cari adiah for lil baby..ayu ajib nak cari katil bb buat bakal anak buah mereka pula..;)

ari yang cukup bz minggu lepas..:)
petang ni off tu KLIA lagi..sama laa esok pon duty juga..
so how's ur weekend?

5 comments:

  1. kty weekend kali ni stay at home je..anak2 je keluar.jln2 ngn geng.smlm lawat kakak kty yg sakit..

    ReplyDelete
  2. hai.. :)
    suke tengok pic kawen kat tepi tu .
    sweet sangat ..

    1st time jejak sini. kalau free, jengok lah blog ye..

    ReplyDelete
  3. kak atty...:)
    kakak da sehat ke??
    duk umah lg best sebenarnyer..

    ReplyDelete
  4. kak atty...:)
    kakak da sehat ke??
    duk umah lg best sebenarnyer..

    ReplyDelete
  5. mekaseh hana singgah sini..tugbr masa tunang laa yang..:)

    kawen awal bulan 2 tahun depan insyaallah..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا