Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, November 25, 2010

taHNIaH Are-LEAvE...;D

bubbbbbyeeeeeeeeee dik..;D
alhamdulillah..hujung minggu nie anak bujang ayah ni akan tinggalkan kami..
ye dapat sambung belajar ..syukur ya allah dapat dia sambung belajar lg..
teruja kakak dia nie bile dapat tau si bujang ni dapat sambung study..:)
seronoknyer lain macam sket beb..setelah lama aku ni da tinggalkan tempat belajar..
jadi..bile adik g belajar nie..saye yg terlebeh excited...hehehe
lepas ni xde laa orang nak jempot saya lik keje..
yang sanggup belikan along dia ni burger bile lapo tgh2 malam..
yang akan share ape je makanan yang da ada..yang akan makan ape je makanan yang kakak dia ni masak..yang amek kat lrt bile lik keje..:)
mesti aku rindu kat si bujang nie...
ni laa 1st time dia jauh dari famili..
tp xpe tuk bina masa depan dia ..
BELAJAR rajin2 dik!!!!
jaga diri n jgn nakal2!!
:)
arini settlekan urusan dia..
bayar yuran pengajian..yuran pendaftaran..yuran asrama..:)
settle da dengan medical check up dia juga..
alhamdulilah..
ahad ni akan berangkat ke tempat belajar..:)
syukur ya allah kau kabulkan doa aku ketika di tempatmu satu ketika dulu..
alhamdulillah..kami dapat banggakan mama ayah kami..;D
weeeeeeeeeeeehhhhh
nak nanges nieeeeeeeeeee....x sanggup plak bile pk2 ko nak g belajar ni dikkk!!!!!
ko belajar rajin2!!!jangan buat mama ayah n kitorang ni risau nanti....banggakan mama ayah...jangan nakal2...along sayang ko tau!!!
TAHNIAH DIK!!
;D

12 comments:

  1. dpt blaja kat mana
    congrats ya
    study rajin2

    ReplyDelete
  2. ha tu laa biler ader nakk marahh jer kat dia da tak der gelupur ang....alamk masak laa aku pas ni aku lak yang kena semua tu kang.......
    :)

    ReplyDelete
  3. buat dip pengurusan pelancongan lya..:)

    ReplyDelete
  4. hehehe yang..:)
    kamu memang laa ada..kan teman makan minum shyae..:)

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH..MOG ATERUS BELAJAR DAN BELAJAR MAKLUMLAH ANAK LELAKI NANTI NAK TANGGUNG ANAK DARA ORANGKAN..

    ReplyDelete
  6. ehehheh
    tu salah satu jue..:)

    yg penting diri sendiri tu dulu terbela dan terpelihara..:)

    ReplyDelete
  7. kakak mana yg tak epy klu adik nya dpt belajar kan.
    kdng kakak lagi over happy tau.
    hehehhehe!

    selamat merindui adik kam0o..
    heee!!

    tahniah adik!!!

    =P

    ReplyDelete
  8. waaa
    tau xpe kan..dia relax je..

    kite yg seronok semacam!!
    :)

    thanks yang..

    ReplyDelete
  9. congrat la yee..heeehe..kakak yg manja nie

    ReplyDelete
  10. Seronok dapat bergambar depan Kaabah... Time saya dulu kawalan ketat... Depan pintu jer dah kena spot check satu badan... Hurmmm... :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا