Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, November 4, 2010

yEaHHHH ini La aKTiVItI sesAMpaI DI sanA..;D

hahahahah
da macam apek2 jual sayur kat pangkor ye kawan2..:)
satu ari RM30 ni beb..
berbaloi-baloi..hahahaha
turun je dari jetty Lumut
berlumba2 orang cari kite tau
bleh pilih nak naik van pinky2 tu atau sewa moto je..:)
da nama pon vacay sempoi2 kan..
jd kami pilih untuk MEREMPIT di sana ye
bukan selalu wehh merempit di pulau2 ALA2 FARID KAMIL dlm CUTI2 CINTA tu kan..:)
murah je tau..hamek ko satu pulau ko bleh pusing nek motor tau..:)
heheheh
ni bila da lepas check in tempat tido..
kitorang amek 2 bilik ye
satu untuk guys n satu untuk ladies..:)
bilik is very gud sbb sume occomodation lengkap..
siap ada pool lg kat hotel tue..:)
enggang berterbangan..budak2 berkeliaran..uppps bermandi manda di temani mama ayah ye..
al maklumlaa cuti hujung minggu kan..:)
sesiap je pas chek in..
terus ganti baju n pk2 mau jalan ke mana dulu..:)
ikut hati mau TERJUN KE LAUT sajaa tewus..
tpppp perut da nyanyi minta di isi dulu..hehehe
sambil2 tunggu order
xtvt sembang menyembang bergebang2..
berderai tawa di tepi pantai..;)
sambil2 layan ABC..
enak wehh dengan di tiup angin laut lg..:)
sile jgn jeles okeh!!!
hehehe
kena plak paprik campur!!
waaa enaks!!hahahha
cik abang senyum sumbing je..:)
perut da nyanyi tu sebenarnyer..gimik je yang ek..:)
heheheh..bile dia senyum camnie..wallalwehhhhhhhhhhh ABC pon cair wehhh..;D
ini kami si penceria2 jejaka2 idaman malaya nie..
xde kami boring laa idop mereka kan ayu kan..:)
ehhehe..aweks ni nama dia AYU..sowi da isteri orang ye..:)
ada dia memang meriah idop aku..
dia punyer gelak da macam 1 bus kitorang bw..
aku suke dia..:)..heppy je ngan dia nie..
merenung masa depan..:)
x sabar nak tunggu tahun depan
ahahahha...
ni MACHO2 MAN pilihan kami..
xde jual di mana2 ye..
atau untuk lelongan di mana2 okeh!!..;D
KAKI da x sabar mau ke pantai..
mau pijak pasir halus..
mau berkaki ayam ke tepian pantai..
merasa halusnya pasir..
melayan sejuknya ombak laut itu..
kita santap dulu ye..:)
lauk FESH BEB..
terbaek dari laut...hehehhe
ni kat KILANG MAKANAN LAUT
uishh laut pon laut gak
sopink tetap sopink..:)
cik abang taja..
pilih je mana suker..heheheh
baek cik abang ni manjakan kite..heheheh
tu yg borong sakan tuk mama ayah sumer..:)
lepak kat kampong nelayan..
tgk mereka buat ikan masin..:)
best gak jd orang laut kan...
JGAN JD MCM ORANG UTAN JE SUDA YE..;D
X CUKUP KE KAMPONG NELAYAN!!
encik tunang bw plak pusing town..:)
borong lg wehhhhh....;p
abes sume IKAN BILIS aku sebat..:)
hehehehe

kemudia kami ke KOTA BELANDA..ada ape ya di sini..
oooo ada ini tapak2 zaman belanda dulu rupenya..:)

LIHAT LAA DUNIA!!
AKU DA SAMPAI PULAU PANGKOR AKHIRNYA!!!
heheheh

ni bukan nak PROMO ye..:)
nak tau sila datang ke mari..
hehehe

very derr oldskull beb..:)
ni memang aku suker
ada unsur2 penjajah di kota batu ni..

ekceli..
bangunan ni lawa..:)

b kate ni tempat transformer mendarat ye..
hheheheh..smart wehh!!


ni meriam..
PADA SESAPE YANG NAK KACAU MACHO2 MAN KAMI..
NANTI KAMI BOM DIA NGAN MERIAM NI!!!
sampai laa kat PULAU JEREJAK nanti..;D



aktiviti kat sini da tamat ye..;D pasni kami mau berenang sama nemo2 di lautan..;)..heheehh.. nantikan episod seterusnya..hahahahha

5 comments:

  1. best nya kalau dapat g ngan hubby ni.. jeles22222!

    ReplyDelete
  2. best nyer.. uit,. van pink.. heheh

    ReplyDelete
  3. amni...:)
    ajak la hubby kamu g..
    best best..hehehe

    ReplyDelete
  4. best gak ek pusing2 pangkor skang.
    dulu pegi takde pun cenggini..bosan jer..huhu

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا