Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, November 4, 2010

DestInasI kamI - pUlau paNGkOR..;D

yeahhh
arriving at destination..:)
ehehehe..jam menunjukkan jam 7.30pg ye..
kami park di Lumut..
Weeehuuuuuuu
da kebauan angin laut...:)
hehehhe..mata terus segar..cik abang saya terus terjaga dari lena
bila separuh dari perjalanan dia lena..
UNplanned vacation
ini yang kami panggil..hehehe..tp menggembirakan..:)
naseb baek kami x terbang ke LANGKAWI dat day tau..aleh2 kami ke PANGKOR laa..
sume gara-gara sahabat ajak kami ...;)
alhamdulillah
samapi juga encik tunang ni ke Pangkor ye kawan2..:)
punyer laa seronok dia...
kebetulan sabtu Ajib call..
then encik tunang call me.."yang,ajib x jd g Langkawi,adik ye accident!!"..uishhh terkejut saya dengar..patah kaki..aduss nauzubillah..kesian dia..alhamdulillah operation pon da berjalan lancar..
lalu kami teruskan plan kami ke Pulau Pangkor...;D
lama d aplan benda ni..asek ada je benda lain bertindih ngan plan kami nie..
aleh2 dpt gak teruskan percutian bersama rakan2 nie..
malam minggu tu cik abang saya ni ON DUTY..
dia di KLIA sampai jam 3 pg..so sampai KJ jam 4.30pg..
ajib n ayu da ada kat area umah saya..terus kai bersiap dan gerak ke lUMUT jam 4.30pg tue..:)
alhamdulillah cik abang ni x mengantuk lagi..jd dia yang drive pagi tu..:)
murah je ye kawan2 tiket kapal ke Pulau Pangkor nie..
kami sampai jam 7.30 tu terus park kat sekolah ACS sana for 1 day..;)
shoot ke tiket kaunter..gud, kapal gerak jam 8.15..
yeah yeah..;)
ehehhe shaye suke naik kapal
dengan angin sepoi2 bahasa
KL di lupakan ye kawan2..hehehhe
x sabar ni mau sampai ke Pangkor..;D
perjalanan pon x lama ke sana..
layan je angin pagi atas kapal..
seronok betol tgk wajah encik tunang tu..:)
sejuk..
aman dan nyaman je di sana
xde hiruk pikuk horn kereta pagi2
yang ada cuma hembusan bayu dan deruan ombak..:)
see..
seronok cik abang saya ne..
pertama kali menjejakkan kaki ke sana..:)
time ni ngah cari wallet..:)
nak beli tiket kapal
takot kena tinggal..
heheheh..
ketibaan ke lUMUT..;D
muka mengantok n lapa masing-masing..
hahahha..

p/s:

ni baru arriving at LUMUT beb..;D

9 comments:

  1. beshnya g lumut..kty lama giler dah tak jejak padahal dkt je ngn kg halaman .

    ReplyDelete
  2. huii rasa jeles melihat kam0o berdua. yg juga akan mengajak abg angkat sy ke sana jugak.
    hahahhahha!

    ReplyDelete
  3. kak..
    kampong akak dekat lumut ke?
    wahhh best ni
    bleh g selalu ehhehe...:)

    kampong ninie pon x jauh da..:)

    ReplyDelete
  4. bestnya gi holiday walopun skejap..
    hilang rasa stress kan...
    eeee lama tul tak ke pangkor...
    ada lah 3, 4 tahun dah :)

    ReplyDelete
  5. syoknyer p bercuti....hohoho...

    ReplyDelete
  6. rasp..
    memang best sgt
    ilang tensi beb..;)

    ReplyDelete
  7. sarah..
    seronok giler yang..........:)

    ReplyDelete
  8. lama da tu qib..:)
    skang da much better..hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا