Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, November 23, 2010

DoNE wiTh mY wEddInG dResS!!..weeHuuuU..;D

shhhhuuuuuu..:)
kite da g wat baju da..
tp design raahsia ye..hehehe
mau tgk kena datang tau sume..:)
ni laa si comel manja ku..:)
chehhh lepak ngan mama..menahan mata dgr orang pompuan nak bentang idea
hehehe..cian cik abang saya tue..;)..
ni laa my wedding designer ..:)
ABANG LAN okehhhh...
baek sgt..layanan yg 1st class!!!
thanks abg lan merialisasikan impianku..weehuuuu
puas laa abang lan mengukur cik abang saya nie..
asek kena puji naek merah muke pipi2 cik abang sorang nie..:)
da laa cik abang saye ni penggeli orangnyer..sensetivo btol dia bile nak ukur badan nie..heheh
suke dia..suke lagi saya bile nak mencantekkan bakal suami nie kan..:)
baju ape nak pakai ...design cemana nak buat..sume da dalam kepala otak nie..
x sabar nak tgk tuan badan ni fitting nanti..hehehe.;D
cian atuk..:)
tergelak2 je tgk karenah anak menantu dia nie..:)
mekaseh ayahhhhhhhhhhhhhh..lurv u!!!
ni kami ke wedding teman di KLANG..
INDIAN WEDDING...meriah gilerrrrrrrrrr..:)
seronok sgt!!
1st time tgk indian wedding yg penuh adat..
ramai gilerrr jemputan dia..:)
penuh dewan..seronok..ada karaoke..siap ada wat drama nyanyi2 lg atas pentas..:)
dewan gelap sebab mereka bermain dengan lampu yang warna warni..
cantek sgt..:)

kami laa..:)
hehehehe..b sampai dari kampong then terus bersiap coz malam wedding tu..



alhamdulillah
sempurna lagi satu bab..:)
tunggu fitting je nanti...

12 comments:

  1. * Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

    http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

    ReplyDelete
  2. wuii bila kawen tu? menarik! =)

    ReplyDelete
  3. wah..x lama jer lagi tuh..mesti berdebar kan..

    ReplyDelete
  4. angah ke pix atas tu..angah makin lawa...send my regards to her...

    ReplyDelete
  5. suria..

    hehehe
    berdebar gak nie..:)

    ReplyDelete
  6. spec ni nak kena tambah power ni..ALONG angah pon xleh beza..:)

    ReplyDelete
  7. mesti excited kan kam0o.
    jgn lupe jemput tau.
    kalau tak??
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    majok!

    hahhahahha!

    ReplyDelete
  8. hehehe
    mestilaa jempot yang...:)

    ti pm home address ok..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا