Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, January 13, 2011

dONE wiTh OuR 1sT FiTTiNg..;D

alhamdulillah
hati ku berbunga-abunge arini..
heheheh...

masih lg terbayang2 muke cik abang fitting baju kawen semalam..;)
hehehe..kelakar tau cik abang shaye nie..ade je benda nak buat gelak..
ngan lawak dia tue..;D

smart..hensemm oo..tu je leh kate..hahahaha
lantak laa hubby shaye kan..:)..suke saye laa nak tgk dia pakai ape..
sebab lawa di mata dia..lawa laa di maat shaye kan??

boleh dia gelak2 fitting ngan abg lan semalam..:)
suke giler dengan hasil tangan abg lan..tip top...jatuh cinta sama cik abg bile tgk dia sarungkan bj nikah kami dan baju persalinan untuk persandingan tu..:)

dats y senyum xleh lekang dari bibir bile teringat hal semalam tu..;D
bahagia menjalar keseluruh isi hati..maybe sume B2B rasakan ape yang shaye rasakan saat ni kan..:)
my baju nikah is so gorgeous to me..ehh shaye yg nak pakai mesti laa shaye kate gorgeous kan..ahahhah...;D..xkan KAU pulak yg pakai dak??hehehhe...ninie kena dtg lg for fitting lepas ni after sume beedings siap..;D

aleh2 kena outer plak sket bj tu semalam...;D..abg lan siap sound korang ni diet ke yang nak kawen nie..masing2 nampak susut da badan nie...;D..hehehe..kena laa bang lan..nak pakai bj lawa kang nampak MOK lak atas pelamin..ahahhaha..

p/s:

iM sO iN lUrV wItH MR.B mUcH MorE!!!
lOve My WEDDinG desIgN dREss
CAnt waIt tO weAR It AGaIN..;D

12 comments:

  1. lama akak tak baca kisah cik ninie nie...happy ye sekarang nie..tarikh dah nak dekat ye..senyum aje kerje nye

    ReplyDelete
  2. heheheh
    lalink...me tooo sayang..;D

    ReplyDelete
  3. kak jue...
    heheh alhamdulillah kak..jempot dtg ye..:)

    ReplyDelete
  4. lya..
    5hb 2 2011 sayang,,
    jempot dtg ye..;D

    ReplyDelete
  5. wahhh. nak pegi wedding akak :D
    bole ? hihi

    ReplyDelete
  6. muka ada iras2.....orang kata kalau muka seiras insyaAllah jodoh berpanjangan

    ✿(^^,)✿

    ReplyDelete
  7. t kawen . jemput2 la kite . hee . da lame tak mkn nasi minyak :)

    ReplyDelete
  8. ye ke yanie..:)
    insyaallah..alhamdulillah..;D
    jempot dtg ye yang..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا