Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, January 4, 2011

sEbeLOm NAk fittIng KIte mAm puaS2..:)

assalamualaikum..
da makan pagi da semua..
ninie da..nasi lemak..hamek ko berlemak2 pagi2..hehehe
makan pagi dengan kakak2 cantek officemate saya nie..:)
seronok makan pg ramai2 nie..

makan dengan mereka ni lg seronok
makan sambil borak2 tentang hari bahagia
masing2 bg plan..bg cadangan..:)

tahun baru laa kate
lg2 nak jalani idop baru..:)
puas laa ajib ngan ayu nak bg tips..
mereka ni da 3 tahun kawen..bahagia je..:)


ni kami makan besar sambut tahun baru..:)
seafood mari..ehehhe
macam2 ada..siakap 3 rasa..siakap sweet sour..ketam..sotong..sayur..
x lupe chinese tea kasi potong..hahaha..


p/s:

wEddInG dRess da BLeh G fITingG..;D..MooD eXcItEd...HAHAHhaaH

16 comments:

  1. jangan makan byk nanti x muat baju tawenn

    ReplyDelete
  2. hehehe
    xdapek nak tolong laa lya..:)
    nafsu makan membuak2 je semenjak du amenjak ni..lapa sesaje..:)

    ReplyDelete
  3. mmg best gi fitting baju.
    alah tetiba teringat plak ahaha
    ha makan2 jugak.. tapi kena control sket tau..kang tak muat lak. tapi kalau badan ninie jenis tak naik, bedalkan aje.. hihi

    ReplyDelete
  4. seronoknye dah nak fitting baju.. mesti cantik kan..
    alahai ninie ok laa makan banyak pun badan maintain je.. hee~

    kalau time qah nie da berdiet bersungguh daa takut macam baju kawen macam sarung nangka je nampak.. teehehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya makan besar!! lama dh x pi..encek tunang sy x suka mkn besar..nnt gemok katenye..haha~ mencik! =_=

    ReplyDelete
  6. mummy...
    hehehe
    skang ni asek lapa je tau..
    belasah je makan ape rasa nak makan..hehehe

    ReplyDelete
  7. qah..
    ninie suke tgk masa qah nikah..lawa sungguh..:)

    berseri2 tau yang..

    ReplyDelete
  8. yana..:)
    email ninie home address..nak bg kad..u n dak encem are invited..:)

    mail tau yang..
    lavender8403@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. hohoh...dah lama tak makan2....

    hohoho bila la nk pi fitting plak...

    ReplyDelete
  10. mst shantek bju kawen sis..owhh xsabar nak tgk..hehehe

    ReplyDelete
  11. jgn sampai tak boleh pakai pengantin nanti

    ReplyDelete
  12. spec..fitting dlm mggunie..kalau x rajin next week g..:)

    ReplyDelete
  13. lalink..:)
    xtau laa shantek ke x yang..tu yg excited nak g tgk tu
    hehehe

    ReplyDelete
  14. uncle..
    malam kite workout lelama sket..
    sit up tambah 1o kali lg..hehhehe...

    ReplyDelete
  15. akk nnt kite g mkn tmpt lain plak ek.. tp lepas kawen lah skrg x leh nnt x muat bj kawen susah plak...tgu lepas kawen kite smbg balik....k....

    ReplyDelete
  16. heheheh ok je yue..:)
    ON...hehehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا