Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, January 14, 2011

NiNIE DrEAms oN WEDDiNg aISLE..;D

assalamualaikum..
salam jumaat sume..jumaat yang sejuk..hehehe
subuh ujan kan tu yang best..;D
masih dalam mood for preparation kawen..:)
cehh ari2 otak dok pk nie.."yang bilik nak kaler ape ye".."beli ni laa b tuk umah nanti".."kalau letak ni mesti lawa an b"..hahhahaha..hamek ko mcm2 nak..:)

malam td borak2 ngan mama..dari siang semalam lg sebenarnye..lik dari fitting kelmarin..ehhehe...thinking nak buat walkway pillar...im so damn want this to be...:)
shaye xnak bunger2 laluan pengantin atas red karpet..but i do like if i can have flowers on my red carpet..:D
ceeewahhh da berangan lebeh nie..;)
ehheheh..shaye memang suke bangat bab2 benda yang sweet di mata dan di hati..tp KOPAK di POKET nie..hahahahaa...once in a life time kan..;D..xpe kot..

taburan mawar putih atau merah atau purple..mesti sgt comel kelihatannya kan..ayah pula kate..masa jalan nanti bia laa flower gurl yang taburkan kelopak2 bunge nie nanti..:)..ooo ayahku pon dah terjebak..hahahaha..;D

see..dis is simple kan..sweet je..kalau saya buat wedding atas padang laa kan...heheheh

ini pon comel...geramnyer tgk kelopak bunge yg byk tu tau..:)

ni memang so lovely giler!!
siap dgn candle2..ada terbakar plak baju kawen aku kang..hahahaha
saje nak buat laluan pengantin dari pintu masuk ke atas pelamin nampak comel sket..heheheh
so
WAt Do U THiNk KAwaN2 if NinIE tERusKAN denGAn Niat naK Buat weddInG AislE NIE??
Ok X?...;D

10 comments:

  1. niesz nk berangan jgk la..hehe..cantik nye la kan..

    ReplyDelete
  2. sweet memang sweet tapi tuh la rabak la poket if guna fresh flowers, banyak kelopak bunga nak pakai tuh. hahahaha

    ReplyDelete
  3. okey sgt2 da . cantek gile . bestnyeee :)

    ReplyDelete
  4. sue..:)
    cantik kan..suke gak..hehehe
    tgh pk2ran lg nie..:)

    ReplyDelete
  5. biella...

    kalau laa boleh di realisasikan..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا