Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, December 1, 2008

sO yEStERDaY...(+_+)

assalamualaikum..
hehehe
gud morning everyone..im in a mood of writing today..hahhaaa....kenapa yer?sebab saya suker laaa...;p...hehehhehe



no laa...hurrmmm, dis week was really great coz got a new pair of sandals from My DearIE bEe...;p..he bought it last nyte..we when to oNE utamA..thanks yang for that "NIKE SANDALS"...lurv it so muchhhhhhhhhhhhhhh...;)..mekaseh mekaseh mekaseh b...hehehe..kaler biru lagi..juz like da one he had..kate nak sama...hahahaa..

its not about a name, but its all about the quality it takes, kenapa mesti nak yang mahal2 kan?mesti orang akan kater mcm tue, but for both of us, x salah membeli yang mahal kan?benda baek tahan lama kan b?so aku x perlu nak spending money each n every month tuk beli kasut or sandal baru...coz aku tahu yer tahan lasak!!hehehe

for sure korang pun akan cari yang cantek n terbaek for ur goods too kan?bia mahal janji kiter puas hati kan?tp bg aku laa, bia cari barang murah yang nampak mahal, jgn beli barang mahal tp biler orang pandang " mcm aku penah tgk jer kat PS benda nie", haaa kan da malu...;p..so pendek kater nak mahal bia mahal sungguh janji kepuasan to penting...;)

walau pun penat ngan keje sepanjang minggu nie even saturday n sunday pun b keje tau!!haa jangan main2 bab keje nie ngan dia, aku pun dia tolak epi went its comes to work..hehehe..tp xper aku paham,for our own good juga...;)..lik keje malam semalam terus b dtg pick up aku kat umah g cari sandal tue..;p..thanks again b for ur kindness n loves...





pagi ahad aku had breakfast wif family at BrIckFiELds..;p..g mam tosai.tempat nie da jadi favorite mama n ayah di hujung minggu..hahahaa..aku da terjebak kan mereka ke tempat minum pagi ku ngan b..hahhaa...mereka2 suda jatuh cinta sama ini tempat makan..;p





aku , angah, nana n aiman pun join sama..makan tosai n jalan2 kat kl jap..hehehe..we having so great sunday morning together while b bw mama n ayah breakfast juga kat luar..hehehe..both mY LuRVlY maMA IS HERE!!yess..hehehe..bY tHE waY seLAMat HAri LAhiR To B mamA..canTeK x MA PRESENt DArI KamI NiE?hehEHe..THAnks NAd teman KAu carI n THanKS to INA FOllOW akU g KEDai tu BALik LAst SATURday...;p

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا