Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, December 2, 2008

hArI inI HAri ENjoY sedUniA..;P

salam
hehhehee....enjoy???
enjoy ker?hahahha...mesti laa...arini au best giler kat opis...free tension babe...naper ek?sebab start arini bos aku cuti 3 ari...musim cuti sekolahkan?biasa ler...bawa keluarga g bercuti2 malaaysia ler per lagi...;)



aku baru lik dari KLCC...g membeli belah ker?x laaa..aku g lunch jap tadi then teman nadia nak cari sandal...;p..sambil menyelam minum air ler pae lagi..huhuhu...arini memang rezeki laa kan...masuk jer opis pg tadi aku di kejutkan dengan satu berita gembira di awal pagi..memang kompom laa menceriakan hari Ku kan?hahahha...

alhamdulillah...rezeki babe di ujung2 tahun nie ha...durian runtuh laa katekan...tp ni bukan durian runtuh lagi daa...memang bulan jatuh gedebuk kat riba nie..;)..hehehhe...kena plak dengan SAlE...SaLE disana sini....;p..hehhehe

KLCC orang da macam ulat punya ramai..aku x tau nak kater laa kot2 laa Malaysia ni jadi macam Mumbai tu kan?masak wehhhhhhhhhhhhhhh...lagi2 kat KLCC tue ha..punya laaa ramai manusia kat situ haaa tadi..naik pening aku tgk orang ke hulu ke hilir kat dalam tue..ari kerja ker?ari x kerja ker sentiasa ramai orang kat situ...

alhamdulillah laa Malaysia ku ini aman damai kan?lepak food court td...belasah Sizzling mee kegemaranKU ..hahahhaa..;p..ti nak ajak bee plak mam sini laa...after lunch g teman nadia g cari kasut jap..nak g survey shoes laa...banyak giler choice..sumer kedai kasut kitorang masuk td..dari StUDio R Ke PrImaVerA kE vInCCi Ke IseTAn...sumer kami jelajah...hahahha..orang pepuan nie kalau bab cari kasut macam cari boyfren tau..;)..x caya?tanya jer laa sesaper gurl kat lua tue..teliti seklai kalau nak pilih kasut nie tau..;p..so guys sabar jer laa kalau awek ajak g shopping kasut k..;)



owhhh by the way, thanks yang malam td lepak uptown mam YonG TaU fOO kegemaran kami....nak layan western food tekak kitorang da bosan laa plak..;p..dap tau YoNG TaU fOO situ..."TAk CukUP tAMbah laGi"..hahaha...to laa kater2 uncle yOng tAu Foo Tu untuk tarik pelanggan dia...

u all MUST TRY...sedap sehhhhhhhhhhhhhhhhh...;p..we searching for steamboat plak pasni..;p...nyum...nyum...makan jer keje aku...badan macam nie gak...;p...sekeping jer...ahhahahaa...janji perut kenyang..makan2 gak..exercise aku x luper laa...;)

salam sayang bee..lurv u

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا