Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, December 10, 2008

ANtAsHA iN da HoUzE



saper antasha ek?
hehehhe..anak sedara aku yang tembam lagi nakal gilerzzz...;p
nakal ya mat..lagi2 mulut da bertambah becok...ader jer benda nak bebel2 nak ikut ckp orang..
pantang kiter sebut aper sumer nak ikut...;)

malam tadi dia dtg umah aku..kekonon kakak tido uamh along..tido ngan anyah ngan nenek...last2 kul 11 malam tadi ngamuk nak tiido ngan mama dia..hahahhda haru papa dia dtg dari shah alam amek dia lik malam td..;p..sampai2 jer umah aper lagi..keje dia g masuk bilik aku cari teddy bear..pantang laa dtg uamh.situ dia tuju dulu...;p

gatal tul dak demuk nie tau...ader hati nak tido sini konon dia..hahaha..nakal tul laa budak nie..penat pak long aku layan dia mlm td..bebel jer ngan aksi2 keletah tak tentu hala dak kecik sorang nie...naseb sorang?kalau 5 kan haru biru ...;p

malam td Tok aku dtg umah,...sajer jer dtg lepak2 ngan pak cik n mak cik aku..sok lusa nak g JB g umah kembar plak dia...;)..tok aku nie KEMBAR 3 tau..hehehe..x caya ker?2 perempuan n sorang lagi lelaki..tp yg lelaki aku x penah tgk..tg pepuan sejibik seh..ayah aku pun kembar juga...kembar 2 laki pepuan..;p..ntha2 ti aku pun dpt baby kembar x?hahahaha..bestnyerrrr..;p

3 comments:

  1. tomeynye anak sedare awak neh hehehe...

    ReplyDelete
  2. hehehhe...tasya demok...tasya demok..
    heheheeeh..beso t cmne la k.sha tasha tu...heheheheh
    sian tok k.sha tuh...tsha dok tas riba tok...huhhuuhhu
    heheehehehe


    .....ruby....

    ReplyDelete
  3. to laa to..;p
    besar kena diet laa dia..hahahaa..
    siap nak peluk tok tue..naseb laa x Tok yang terduduk atas dia tue ha malam tue...;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا