Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, February 8, 2011

5 FEbRuaRi 2011

Allah SWT Berfirman :
'Di antara tanda-tanda kebesaranNya, diciptakanNya bagi kamu pasangan suami isteri dari diri kamu untuk kamu merasa ketenteraman di antara satu sama lain dan dijadikannya kasih sayang dari belas kasih antara kamu, sesungguhnya dalam hal itu menjadi ketenangan bagi orang yang berfikir'..

Terharu, itulah perasaan saya bila diijabkabul dan sah menjadi milik Shah Eskanda Bin Saharudin dengan sekali lafaz.kawan2 tanya,nanges x?saya jawab.."aah..".saya yakin,certain2 org je akn rasa ape yg saya rasa...:)..
satu kesyukuran..kegembiraan..dan kabahagian yang saya rasa bile selamat di ijabkabulkan dengan jejaka idaman hati kan..:)..sape x nanges kan?dpt bersama orang yg kita cinta sepenuh hati..;D..
bermulanya tanggungjawab baru dalam hidup saya dan hidup suami..tanda cinta dan kasih bakal kami layari berdua bersama..alhamdulillah..seperti satu semangat dan roh baru di tiupkan ke dalam jasad saat ijab kabul di sahkan mereka yang menyayangi kami..:)

alhamdulillah,sepanjang pertunangan saya dgn suami,kami sentiasa di berikan dugan dan cabaran yang maha hebat.mungkin juga sbb kami baru mengenali diri masing2 dlm tempoh tersebut.jd,perasaan cinta tu masih membara sampai ke hari ini.(juga sampai bila2 hendaknya).
Now,we r happy together,just 2 of us :-)kwn2,doakan kami bahagia.So sorry if sepanjang majlis ada yg terkurang..yg kasi hadiah juga thks a lot..saya ada dpt beberapa dr wishlist saya :-)Sgt suka!
pada rakan2 blogger yang hadir..terima kasih banyak2 buat kalian kerna sanggup meluangkan masa ke majlis kami ini..:)..kak atty..mummy zara..kiela...nanie...thanks sayang2 ninie sekalian sebab hadir..:)

15 comments:

  1. salam.

    tahniah dan selamat pengantin baru ya kak.. sy doakan akak dan hubby bahagia dunia akhirat.. amin...

    :)

    tgk org tawen2 rs bes je.. heee

    ReplyDelete
  2. tahniah ninie..kty doakan semoga kalian berdua kekal bahagia selamanya amin..

    ReplyDelete
  3. ceri..:)

    hehehhe
    best..kena tawen cepat...:)
    mekaseh yang doakan kami..:)

    ReplyDelete
  4. nice dress la yang...so sori i couldn't come..ada buat entry apologize for you ^_^


    N3 apologize

    ReplyDelete
  5. tahniah...shantekkkk la baju perantin ni...huhuhu klu lah, bersanding tu berlaku berkali-kali dlm hidup..hari2 aku nk jd pengantin dok atas pelamin pakai baju perantin yg shantek-shantekkkk..hahahaha....

    semoga lebih tabah lagi mengharungi dugaan alam rumahtangga......"hidup tak advanture tanpa dugaan & ujian"..hee

    ReplyDelete
  6. yana..:)

    xpe...mekaseh ye wat entry tue...da selamat da semua..alhamdulillah...yana buat entry ni pon da buat sha terharu tau..:)

    lepas ni u plak..:)
    all da best tau..jgn lupe jempot kitorang..:)

    ReplyDelete
  7. sufie...
    ye laaa...:)aku pon nak bersanding lagi laaa..ehhehe

    mekaseh beb...dugaan dan ujian kan mematangkan kite..:)..thanks beb...doa2kan kami ye..cepat2 dpt si kecil..:)

    ReplyDelete
  8. miez sha..

    nak nengok gambo baju nikah nie masa sis diri ade?? hehehe..xnampak gambar so kecikkk

    ReplyDelete
  9. folo & BW..

    meh la jenguk belog ai..

    salam kenal!(^_^)

    ReplyDelete
  10. lalink..xde laa sayang..kat OP ...kat akak xde..kat uncle2 ada laa..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا