Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 17, 2011

bUka HadiAh And Bbq-IIIInG wItH mY in laWs..;D

selamat petangggggggggg..
mata d angantok..heheheh
cepat laa pukul 5..mau pulang..
cik hubby jempot arini..yeahhh yeahhh.:)
ooo ini sesi membuka hadiah kawen last sunday kat kampong hubby..:)
sesi paling meriah dengan si kecik2 shaye nie..punye laa berebut2 masing2 nak buka kan hadiah..hehhehe....seronok sgt sume..da mcm buka adiah besday da..;)

si kecik AKIL ni laagggiii laa nakal...cute palk tu..ckp x reti lagi..terkulat2 laa dia kalau menyebut perkataan..:0..comel je..nak gak tu angkat adiah..:)..dia laa anak buah paling kecik sekali..9 orang anak buah..mesti meriah bile sume ada..:)


sume duk kerumun adiah..sampai ayah duk kate.."ni pengantin sampai da duk ke tepi da si kecik2 ni plak yang lebeh buka adiah.."..hehehe, seronok layan dorang nie..x menang tangan di buatnyer..;D

macam2 adiah dpt..sampai x cukup but nak masuk keta lik dari melaka aritu..aleh2 bangah yang tolong bw lik2 adiah2 separuh ke KL..:)..mcm2 ada..alhamdulillah rezeki kami ..hehhehe... sume yg bg power2..syukur..lengkap barang umah da..:)

punyer laa kusyuk si kenit2 nie haa...bising masing2..'nape acu dpt byk adiah mama???..acu nak wat ape dpt ni umie...pot pot pot pet je mulut dorang..klakar btol..meriah giler biler kenduri byk si 'HANDBAG2' ni kate ayah..:)

geram ngan si akil nie..:)
comel sgt..putih melepak cam acu ye gak..
nakal pon ye gak..yg best bile dia nak ckp tu pelat2 je bunyi..;p
pas buka adiah..ape laa BBQ laa kan..
ehhehe saat yg ku nanti2 nagn cik hubby..dia paling suke ngan xtvt bbq ni..x sah dorang adek beradek kalau lik kg x wat bbq...:)

merinate hasil air tgn kak long shaye...:)
enak sekali...heheheh..kena plak ayam byk giler lebeh..mmg layan laa bbq petang2 kan..:)
kalau dulu cik hubby ni selalu cite je kat wifey dia ni kalau kat kg wat bbq..skang ni da dpt join sama ramai2...best sangat..:D
"hana ponsin" si manja acu..:)
berkepit je..x ingat da ngan daddy dia kalau ada acunyer nie..;D

bangah leka panggang ayam...:)
ramai2 best tau..kampong hubby memang best!!
seronok sgt lepak sini 3 hari..mcm2 ada..:)
skang tggu musim durian plak..nanti leh dtg makan durian plak..yeahh..hehehe

cik hubby ni bab bakar membakar ni memang feveret dia..
ari panas membahang pon x dia heran da...
memang sakan dia berpanas kat kg sampai muka jd mcm udang kena bakar merahnyer da..;)


lepak ngan sis in law pon best..mcm da lama kenal je sumer..:)
ni ari bahagi2kan barang kenduri lebeh..:)...asek kena sakat je ngan kakak2 hubby...;D






pasni x perlu risau lgi..
tiap2 kali lik kampong leh wat bbq n round2 melaka lagi..:)
yeah yeah..
ehhehe

7 comments:

  1. yang,cuti smpai bile?smbg cuti honeymoon plak eh?hehe ;-)

    ReplyDelete
  2. bestnye bbq.. err terliur tau.. nanti balik melaka boleh calling-calling tau

    ReplyDelete
  3. bestnya bila dpt berBBQ bersama keluarga kan,
    happy for you my dear

    ReplyDelete
  4. wah best btol kan. paling best bab buka hadiah tuh. hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat pengantin baru yer..sori lambat wish...

    ReplyDelete
  6. ramainya anak-anak kecil..hehe~ dorg lagi teruja nk bukak hadiah ^_^

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا