Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, February 25, 2011

pAs ps3 kamI maU tERbaNG PuLA..;D

salam jumaat sumer..:)
da bekfest da blom nie...ninie lom lg..hehehe..g kantin tp xde ape yg menyelerakan laa plak kan..jd baek tggu lunch time skali kang je..:)..untuk hubby, ninie juz siapkan milo panas secawan buat dia..hubby shaye x bekfest berat pg2 sgt..lebih selesa makan pg dgn teman2 office..:)..alhamdulillah hubby shaye x byk karenah pg2...tp as a wife xkan nak nak bia hubby kt g keje perut kosong kan?..;D
semalam lik keje hubby shaye pick up kat Bangsar..mau ngedet ..ehhehe..kami ke Times Square..shaye mau hadiahkan hubby dengan HELICOPTER kesukaan dia..:)..sampai arini da ada lebih kurang 3 koleksi heli da hubby ada..dr yang besar sampai yg besar sume ye ada..:)

dis time ninie dptkan yang ini buat hubby..lik kampong pasni leh nek heli da yang..hehehe..setengah jam je kl -melaka b..hahaha...:)..shuke cik abang shaye ni dpt heli baru mlm td..:).

puas dok pusing n belek2 heli kat sume kedai..aleh2 dpt juga hubby shaye kesukaan dia..:)
alhamdulillah..kesenangan di wajah dia kan kesenangan di wajah shaye juga..;D..

testing before di beli..:)
pas je kitorang beli..2 ke 3 couple dtg angkat model yang sama..
kira kami ni pembuka rezeki kat kedai mamat nie..alhamdulillah..:)
kami dinner di Damansara semalam..:)
dari times terus ke Damansara pula pekena YONG TAU FOO..feveret shaye..hehehe
tenkiu hubby...lurv u..

12 comments:

  1. be4 terlambat..akak nak ucap kan selamat pengantin baru...bila lansung nyee tu..?????hehehhee

    *jemput singah blog akak..akak dah kembali aktif*

    ReplyDelete
  2. wah..tersenyum lebar yer hubby kak ninie...:)

    ReplyDelete
  3. waaaa,unt0ng ler incik hubby dpt heli lagi... =)) ninie,young tau foo kat dmansara,kat area mne ek?

    ReplyDelete
  4. amboi yang..pasni lepak kt taman la pulak eh..hehe

    ReplyDelete
  5. ooo heli ni. igtkan apa la. igt kan p hanimun naik heli. hehehehe

    ReplyDelete
  6. ibu..:)

    nanti ninie singgah ye..:)
    alhamdulillah da selamat da majlis akk...5/2/2011 aritu..hehehe

    ReplyDelete
  7. kiela..:)..hehehe
    damansara uptown food court tu..terbaek yang yong tau foo dia tau...;)

    should try..western pon sedap..;D

    ReplyDelete
  8. nanie..
    hehehehe..pasni lepak taman laa nie..:)

    join jom..:)

    ReplyDelete
  9. lya..:)
    tamau laa jd fasha sandha plak kang nek heli tue..hahahaha

    ReplyDelete
  10. u are most welcome darl...;)
    muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuahhhhhhhhhhhhhhh...;D

    ReplyDelete
  11. ayah su pun minat helikopter cam ni..main dlm umah pun ada

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا