Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, February 28, 2011

hUSbaND & WiFe fUll WEEKeND..;D

assalamualaikum..;)
selamat pg sumer...da makan pg da?
encik hubby masih di umah..:)..senang hati tgk dia lena..:)
pg2 da anta wifey ni g keje..mekaseh sayang..:)
oo..see da eggs atas tue?
haa ni nak citer nih...last sabtu mama ayah shaye lunch di umah kami..jd bz laa kami husband n wifey ni nak memasak kan..cik abang pepagi da bgn,,brader pasang grill awal2 pg da sampai umah kami..sempat laa jamu mereka bekfest dengan roti telur n fresh orang..;)..tu je paling sempat nak jamu pada tetamu ye..hehehe..
pastu terus kemas2 umah n siap2 nak masak lunch coz parents nak dtg makan sama kami..mama ayah dtg lunch dengan mak lang n baby skali..:)..alhamdulillah..1st time ni kami bw mama ayah lunch di rumah lepas 3 minggu kawen ni kan..mggu pertama mama ayah bw kami round umah auntie2...mggu kedua plak weekend hubby keje..mggu lepas baru laa free weekend kami...:)
ninie masak ayam goreng belada, telur dadar, sup fucuk n suun..syok punyer masak..tetibe bile time pecah telur nak masak kuah ni sekali tgk KUNING TELUR NI KEMBAR wehhhhhhhhhhh...:)...wahhhh ini kah petanda nak dpt bb kembar ni?hehhehe..mana tau kan...hehe..ayah ninie kembar 2 ..tok plak kembar 3..mak lang sound.."abes la long, nak dpt kembar ni..mana nak tumpak kuah kalau x kat nasi kan?"..hehehe..best..:)..rezeki sape tau kan?
malam plak ada gathering sama teman2 hubby..malam minggu malam bersukan kami..:)
puas laa berpeluh2 hubby shaye sampai kuyup main badminton malam minggu kelmarin kan..
best je lepak sama teman2 sumer..
lepak makan pas tu..minum2 kat mamak..sampai kul 3 pg..amek ko..ni 1st time kami lik umah lewat..kalau dulu before kawen..pas men badminton je hubby akan anta ninie balik umah parents..blom kawen xleh lik lewat sgt..skang da kawen hubby kate..leh lik lewat2 sama i..:)..hehehe

ahad pg..awal da bgn..:)..
siap2 nak g tgk umah...ooooooooo shye sgt suke dgn design umah nie..4 bilik 3 bilik air..:)
rumah tepi..cantek sgt..:)...tenang je kawasan dia..;D


kemudian kami ke Puchong Tesco..beli barang2 dapur umah...punyer laa jem jalan di sebabkan perhimpunan Hindraf semalam...menyusahkan orang je..

petang kami ke Mid Valley plak..jalan2 cari barang untuk percutian kami..wehhuuuuuuuuuuuu x sabar mau ke tempat percutian kami..hehehe...excited d ani yang..:)...

kul 9 mlm baru sampai uamh..lepak2 layan hubby shaye main RC dia..mini cooper n mitsubishi..
hubby shaye ni memang peminat RC no 1..Dari dulu sampai skang..satu yang shaye perasan.. hubby shaye ni sgt pandai jaga barang..lg2 kalau barang yang dia sayang..xkan dia sepah2 n buang2..:)..dia jaga baek punya..:)
RC hijau ni..kalau x silap ni da 5 tahun ninie belikan untuk hubby zaman kami bercinta dulu.. sampai arini masih leh pakai n cantek lagi..punyer laa seronok ye men tu malam td..sambil2 ninie siapkan mam hubby..:)..roti telur wif baked beans served with hot milo n fresh milk marigold..:)


p/s:
hubby shaye kate
"kalau dengar kate n i sayang benda tu,mesti i jaga baek2 punyer..jgn degil je tau"..;D..
i love you b..

4 comments:

  1. best kan? kitaorg dulu awal2 kawen pun camtu juga. along layan hubby elok2 before pregnant ni. hehe. dulu kak dyana kata kat abg fariq "kalau saya nausea teruk nanti n takleh buat kerja rumah. sorry banyak2 ye. tp awak kena ingat yg saya layan awak cam raja awal2 kawen ni". muahahaha. itu je la alasan kak d smpi skang. ahahaha.

    kembar pls! i like. hehe.

    ReplyDelete
  2. hehehehe
    ye ke kak yana...:)
    insyaallah will do da best n be da best for him only..:)

    twins??
    hope for it too..heheheh..
    hadif x sehat ke??

    ReplyDelete
  3. kemana percutian tuh dek non
    mesti best kan kan

    ReplyDelete
  4. amboi nak bercuti ke mana tue?
    mesti best kan..

    apapun selamat bercuti yunk,
    :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا