Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, February 18, 2011

I gaVE THis tO mY loVELY gUESt..;D

yeah yeah
nak kul 5 da..mau pulang..;)
rindu plak kat cik abang tue..hehee
pg td kul 4 da terjaga xleh tido..:)
jd mau pulang masak tuk cik abang n tido..bleh?
hahahhaha..
ooo ini laa yang ninie beri pada tetamu2 ninie on my wedding day..actually yang kat atas ni buat sahabat2 karib shaye..ninie cume buat khas 20 biji saje buat mereka..mereka punya lain dari tetamu yang lain hari tu..:)
istimewa sket..blakang ye ada HERSHEYS coklat..:)
ok x?n je yg dpt ninie sediakan buat teman rapat masa sekolah dan blaja dulu..
hope mereka sume suker..hehehe
ni BUNGA SONGKET PURPLE..
khas untuk atas pelamin..BUNGA PAHAR laa kan..:)
sponsor by my younger sister..:)...mekasehhhhhhhhhhhhh angah...sgt cantek okeh!!!..;D
Mereka2 yang merenjis masa atas pelamin dpt laa bunga nie..:)
ni BUNGA BROCKET kata mama shaye..:)
dari kain brocket...sponsor by mama...:).
sgt cantik...for VIP GUEST mama ayah...n untuk tetamu dari blah lelaki juga..:)
ni BUNGA STOKIN for VVIP's..
MAMA sponsor juge tuk anak sulong ye nie..
tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mamaku...lurv you maaa...lawa!!!;D


Ni masa kami beramai2 siapkan bunga telur jumaat malam sehari before my wedding day..sume ada dis time..ucu..mak lang..pak lang..ramai2 dtg siapkan last preparation..:)..mekaseh pada mereka yang byk membantu ninie on dat day..;D



yang comel2 lote nie..khas buat para tetamu shaye...:)..yang ni ninie sendiri beli n pilih...jatuh cinta sama cawan2 comel nie...lagi2 biler tgk smiley tu..sgt kena dengan tema ninie..white & purple kan?..hhehehe..ni je yang mampu ninie sediakan buat para tetamu..hope semuaaaaaaaaaaaaaa orang puas hati..heheeh

p/s:

PADA KAWAN2 BLOGGER YANG HADIRRRRRRRRRRRRRRR..TERIMA KASIH DAUN KELDAI..ATAS HADIAH2 YANG KALIAN BERI..REALLY APPRECIATE IT..;D

4 comments:

  1. sori tak dapt hadir...aniversary besday ayah..so celebrate ngan family...so sori along...

    ReplyDelete
  2. ish ish best btol tgk org kawen ni. tapi mmg best la wedd nini ni. sume cantik2. tp nk puji lagi baju nikah tetap meletopp. hihi

    ReplyDelete
  3. sangat cantik! i like.. hee~ best nye wedding prep.. saya suke..

    ReplyDelete
  4. sume comel la sis..rugi xdpt g wedding sis..lau x mst dpt cawan comel tuee..bunga songket tu pun cantek..hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا