Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, February 18, 2011

mY weddInG DReSs deSiGNeR..;D

Salam jumaat semua..
apa bikin tu??bz ke..
almaklum laa..sok kan da cuti weekend..
keje kene bg settle kan...hehehe..
mine is done..
coz tomorrow ada family gather..
nak g melawat pak cik mak cik ngan cik hubby..:)
ooo...lawa x wedding dress kite atas tue..
hehehe ni masa reception kat umah ninie lepas nikah aritu..
so perfect for me this dres..my wedding dress comin true..:)
alhamdulillah..design yg shaye angankan jd kenyataan dengan hasil tangan ABG LAN shaye nie..:)...puas hati sgt dengan hasil tangan abg lan..penat oooooooo nak jahit beading2 yg melambak2 kat pinggang n kaki n veil dress shaye nie..;)
muatan sgt laa bagus...fitting giler dengan body..:)
cun..hehehehe...kelmarin g kedai abg shaye ni anta baju pengantin dari majlis kami di melaka..
sampai2 je tangga dari kejauhan da nampak my wedding dress da tergantung dekat patung ni kat pintu masuk butik dia..:)..waaaaaaaaaaaa sangat teruja ok...so lovely my wedding dress..
bile tgk balik pasang kat badan patung ni terus ckp kat abg lan "keciknyer laa pinggang along ek abg lan?"..hehehehhe...dia siap kate.."aku da xpayah nak outer2 nak pin2 kan baju tu kat badan patung..masuk je terus muat"..hahahahah..."aik pinggang aku saiz patung ke hape nie"..hahahha kembang kejap wehh..heheheh...:)
baju ni pon dari abg lan shaye ni juga..:)
sume hasil tangan dia sendiri...memang aku puas hati amek dekat dia baju2 for my wedding..
harga sgt berpatutan sekali..memang affordable..n he is so damn friendly..;D
my nikah oufit pon hasil keje tangan dia..dia memang suke buat beadings yang bayak dan comel2 belaka...hehehhe...baju ni my design..ilham aku sendiri coz baju ni aku punyer..buat siap terus x sewa2 ye..sayang oo nak sewakan..:)...mana tau nanti anak aku plak leh pakai time bertunang ke hape ke..hehehe..kan memorable tu...;D
da siap anta g dobi da cuci..pasni nak gantung elok2 dlm almari baju kami..kenangan terindah ni beb..;)..mana nak dpt lg pasni kan..hehehhe
p/s:
pada sesape berminat nak tau mana kedai abg lan shaye ni..juz PM ninie ok..nak chat pon ok je..

7 comments:

  1. baju sekali dengan desgn berapa abg lan tu kasi sis???

    ReplyDelete
  2. cantik cantik..allaaa lmbt ckp..ai x beli baju dah pun..tsk tsk~ =_=

    ReplyDelete
  3. oh saya berminattt! mesti abg fariq pengsan kalau tau ni. ahahaha.

    ReplyDelete
  4. weh..teringat baju nikah aku..emak buat..lepas ngandung dh ketat sangat tang bahu dan tang perut sula nampak kebuncitan sedikit weh..huhuhuhu ....jaga kamu....hee

    ReplyDelete
  5. nnti ninie buat la satu entry about ur wedding,dr a sampai la z...baju2x sume cantik,esp veil tue...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا