Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, February 21, 2011

NinIE & HubbY HoUSE WarMINg daY..;D

assalamualaikum semua..:)
heapy monday uoll's..
hehehe...seronok ke monday??
skang da serook..x monday blues da..
coz skang pg2 da ada hubby nak kena take care..
watkan minum pg ye before ke office..;)
best je..subuh da bgn siapkan diri dan sediakn minum pg cik abang nie..
is dis da feeling dat i should have..:)
kalau tau cam ni best..
awal2 da kawen..hahahah..gatal!!
hehehe...seronok biler malam siapkan paakian ye tuk masuk office esok pgnyer..dan bile pg siapkan minum pagi sebelom dia ke tempat kerja kan..:)
ooo ya..semalam husband n wife ni buat house warming party..:D
yeahhhhh alhamdulillah..sume abang2 dan kakak2 ipar ninie dtg...ngan anak2 buah seramai 9 orang tu..memang gamat laa umah semlam dengan suara dorang..:).
meriah je..selalu berdua je dalam umah..semalam 9 orang campur parents2 dorang 8 orang..ha amek x ke riuh rendah semalam..:)...seronok!!..penat x terasa bile tgk tetamu jamu selera tau..
masing2 dtg x lenggang kangkung je..siap bwk buah tangan g umah pengantin nie.:)
dpt tudung free lg kakak ipar bg...:)..kak long pon bw buah tangan juga...kuali n beksa air kalau buat open house..senang xayh pakai jug2 kate kak long..;)
pg2 lagi ahad tu kami da bangun..coz kami jempot mereka dtg makan tghari..:)...
hehehe..ini laa masanyer nak tgk kehebatan hubby ku di dapur..:)...macam CHEF WAN beb...tangkas dan pantas..heheheh...
dalam sejam siap 3 makanan hasil tgn hubby..;D
spaghetti...coleslaw n whipped potato...wehuuuuuuuuuu..terluir shaye di buatnyer tgk hubby masak pg semalam..:)...enak jgn ckp laa kan...untung hubby ku ni pandai masak tau..senang wifey nie..hehehhe...
kakak n abg dtg bw kami dessert..puding roti wif coklat melt...:)..dadih..cake n popcorn..;D..
sambil nonton hantu kak limah balik umah..hehhehe..beramai2 memang best..lepas asar baru sumer pulang...uwhhhh best!!..weekend yg full..:)
then team member2 plak mari..:)..
for second trip hubby masak lagi spaghetti...for lunch licin !!
hehehe...
ayu n ajib n israki plak dtg lepak makan...dengan buah mangganyer..dengan big applenyer sampai 12 ketul..haa amek..makan sampai pengsan semalam..:)...layan plak 127 Hours...terbaekkkkkkk punyer...sampai 10.30 mlm baru mereka pulang..;)
hubby kate ni baru house warming ngan adik beradek je yang..kalau open house raya mesti lagi ramau kan?..heheheh...lurv u sayang...pandai masak ye hubby...;D..sedappp....
p/s:
sabtu kami tour rumah pak cik mak cik..dari selayang ke shah alam ke klang tehn ke kelana jaya pula..:)..best je..asek makan je pengantin ni..:)..siap dpt kain pelekat ngan kain baju kurung lagi dari pak lang n mak lang..:)

11 comments:

  1. tak ajak pun kiter gi house warming party

    ReplyDelete
  2. wahh sonoknya makan²...no wonder la org ckp pas kawen bdn naik..sbb mcm ni ghopenye..kehkehkeh =P






    p/s:: yang, red velvet tu kn boleh je nk deliver..cuma tgk lokasi..klu jauh ada extra charge utk delivery ^_^

    ReplyDelete
  3. Yer sedap sedap sedap......
    Nnt leh wat lh ek...hahaha...uahahaha....
    Tq akk n eizkanda.....hihiiihiii

    ReplyDelete
  4. Yer sedap sedap sedap......
    Nnt leh wat lh ek...hahaha...uahahaha....
    Tq akk n eizkanda.....hihiiihiii

    ReplyDelete
  5. untungnya hubby pandai masak...
    bertambah2 le sayang nye tu...

    ReplyDelete
  6. sicko..next time ninie buat untuk member blogger ok.>:)

    ReplyDelete
  7. yana...:)

    ye laa yang..asek nak makan je..hehehe..ooo ada delivery ye yang?bleh try laa nanti..ehhehe

    ReplyDelete
  8. yue..:)

    hehhe thanks gak tuk donut yg super byk tu..:)
    next time tggu raya ..hehehee

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا