Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 10, 2011

HuSBANd & Wife 1St DAtInG..;D

selamat pagi..;)
amacam pg nie??ninie 7.10 da sampai opis..awall giler..
ni kes bangun awal laa nie..xlena tido cik abang xde kat sebelah..:)
hehehe..cik abang da pulang ke kampong uruskan majlis kami weekend nie..yeahhhh...
6 FEBRUARI 2011
1st dating kami as husband and wife..:)
alhamdulillah segalaya serba indah..syukur...
lepak dengan teman2..
kami nonton GREEN HORNET 3D..:)
not dat bad laa cite nie..hihihi
the ladies..yg nak gelak je sepanjang malam dan siang dengan kami..
biasa laa malam sakat menyakat kawan2 kan..:)
ada je nak tanya nak citer..
lepak dinner kat Strawberry Filed PJ..:)
yummmmyyy..malam2 makan cheese cake..enaks..;)
makan dgn hubby n frenz..
cik abang ni..leka dengan cincin kawen adiah dari wifey ni tuk suami..:)


hope pasni kami masih akan dating macam zaman2 bercinta dulu..:)
berdua..bertiga..beramai2...hehehehe..best kan?..kali ni nak kuar mana..g mana...lik kul bape ...xde sape nak pesan lik umah awal sebab da ada suami yang sentiasa jaga shaye..;D

alhamdulillah..:)

perkahwinan itu sgt indah pada shaye
biler bersama orang yang kita cinta dam mencintai kita kan..;D


p/s:
dear hubby..
i thank god coz i finally found you..
who has been chosen to be ur bidadari di dunia
dan di akhirat insyaallah..:)..
tenkiu sayang atas ikatan suci ini..
i love you..

with lurv,
your lovely wife

16 comments:

  1. sis..
    dapat baby cepat...heeeinsyaallah..

    d0akan kekal ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  2. yang,life after marriage mmg bes gile..xde sape nk mrh if balik lmbt ke hape..tp kiteorg ni plak pas kawen lebey suke dok umah..n kdg2 xtau nk g mane dah..cos time bercinta da g la tmpt mane yg nk pegi..hehe..dun worry setiap org xsame kn?hope pasni ade bby lak..;-)

    ReplyDelete
  3. best kan :). make sure layan semua movie sebelum dapat baby ni. nanti dah ada baby tak smpi hati nak tinggalkan dia n keluar tgk movie. kak d dulu smpi seminggu before deliver hadif pun still layan movie. berpusing2 hadif dalam perut. ahahaha.

    ReplyDelete
  4. beshnyer...

    jeles la plak..nie yang excited nak gie terengganu jmpa incik hubby nie...

    huhuhu

    ReplyDelete
  5. lya..:)
    animoon ye...hehehehe
    ada laaa..hehehee..:)

    ReplyDelete
  6. sha,
    insyaallah yang..
    doa2kan ye..mesti mau cepat..:)

    ReplyDelete
  7. nanie..
    rasanyer kami akan jd gitu gak yang..mesti byk masa nak di abeskan di umah je nanti kan..
    lepak makan,,masak sama2..;D

    ReplyDelete
  8. kak D,

    ye ke kak?
    preggy pon tgk muvie lg??waaa best nyer...hehehe..tu la kak D...along pon mau gitu gak laa...hahaha...

    best da kawen nie..hati senang..jiwa tenang..;)

    ReplyDelete
  9. WAHH...MST BESTKAN..SELAMAT BERBAHAGIA TAU

    ReplyDelete
  10. hmmm...syahdunye ucapan tuee..hehehhehe...

    ReplyDelete
  11. sue..
    best..hehehe
    mekaseh yang..:)

    ReplyDelete
  12. lalink..
    bile kamu da ketemu da right person..
    at da right time..semua tu akan lahir dgn ikhlas dari hati kita..:)

    ReplyDelete
  13. spec..:)
    inshaallah..:)

    nak naek kabel car baru..hehehe..:)

    ReplyDelete
  14. Cik Puan Ninie... Maaf yer tak berkesempatan memeriahkan majlis di Kelana Jaya tempohari... Banyak sangat hal yang tak dapat dielakkan... Dah masuk dah dalam jadual bulan ni...

    Tapi apa2 pun saya nak ucapkan Selamat Pengantin Baru... Moga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia mahupun di akhirat... Sedih tak dapat datang... :(

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا