Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 10, 2011

DI sAAt Aku TeRima nIKahNya..;D

alhamdulillah..
momenth paling indah dalam hidup saat nie..:)
getaran maha hebat dalam jiwa pagi tu..
syukur segalanya di permudahkan..
saat melihat kaki encik hubby melangkah ke dalam masjid..
jiwa rasa bahagia..jantung berdegup dengan kencangnya..hehehe..
ninie di walikan oleh ayahanda ku sendiri..:)
alhamdulillah kurniaan terindah buat aku..
maka dengan itu..lepas lah tanggungjawab ayah kini pada anak gadisnya..
majlis akad nikah bermula jam 10.00pg..:)
ramai yang hadir buat aku terpana seketika..
saat khutbah nikah di bacakan...hati meronta bahagia..
telinga mendengar penuh rasa..mata berkaca2 siapa sangka...:)
LELAKI INI...
yang bakal membimbing jalan ku ke SyurgaMu Ya Tuhanku..
hati berdoa..
"permudahkan laa urusan kami ya Allah.."
alhamdulillah saat lafaz nikah termeterai..
air mata jatuh berderaian..
umpama jasad ku di hembuskan roh baru...
yang bakal membawa aku ke laam baru..yang penuh kasih dan cinta..:)
..ALHAMDULILLAH..

17 comments:

  1. teringat time nikah dlu..syahdu..sendu..terharu..sume ade..syukur kite dh selamat dinikahkan dgn lelaki yg didambakan..n semoga hub ini berkekalan..amin..;-)

    ReplyDelete
  2. lya..:)
    pasni kamu yang
    dun wori..:)

    ReplyDelete
  3. naie..:)

    alhamdulillah yang
    syukur sgt2 pada allah..;)
    semoga hubungan ni kekal dunia dan akhirat nanie..amin..:)

    ReplyDelete
  4. hurm....

    tingat time dinikahkan untuk hubby yang dicintai...

    the best feeling!

    ReplyDelete
  5. sukenyee dieee..hehehehe..
    semoga kegembiraan ini terus berpanjangan sampai ke akhir hayat..aminn

    ReplyDelete
  6. emy..:)
    best kan saat tue..
    lain mcm je rasa..hhehe
    alhamdulillah kite da bersama insan yg kite sayang kan..:)

    ReplyDelete
  7. lalink..:)
    amin...hehehehe
    suke sgt dis time..hehehe

    ReplyDelete
  8. congrats....dah jadi Wife orang.....jadilah yang terbaik untuk dia....

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah:)

    anem la org yang paling BAHAGIA N HAPPY bila korang dah disatukan:)lama tggu saat2 ni..

    kami doakan moga kekal ke akhir hayat..
    hari tu anem tak sempat bg hadiah kat wedding korg kat shah..
    pesan kat shah takmo nakal2...:)da ade bini kene jaga bini baik2

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH..JUE DOAKAN MOGA BERBAHAGIA SEPANJANG MASA..
    nak dating berdua ye.....boleh je...jue pun walaupun ada anak kadang2 tu pergi jugak keluar berdua...

    ReplyDelete
  11. ASSALAMUALAIKUM

    HAI..SAYA MIZZ SUE,
    NAK MINTA ALAMAT RAKAN BLOGGER YANG PALING SAYA SAYANG BOLEHKAN?

    SAYA NAK MENJEMPUT NI.

    PLZ,HANTAR DI
    sue_546@yahoo.com

    SERTAKAN,

    NAMA:
    ALAMAT SURAT MENYURAT:
    ALAMAT BLOG:
    NAMA ANDA DI BLOG:


    I LOVE U KORANG!!!
    AJK OPERASI KUMPUL ALAMAT.

    ReplyDelete
  12. sue..:)

    nak camtu gak..next time dating bw bb..:)
    hehehe

    ReplyDelete
  13. sue..breh yang..:)
    alamat akan di berikan..:)

    congrats..:)

    ReplyDelete
  14. saat-saat dinikahkan .adalah saat paling bahagia..

    semoga kalian bahagia hingga ke akhir hayat..amin

    Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

    ReplyDelete
  15. salam..
    selamat ziarah...
    datang dr blog eita, wanita mutalib....
    semoga hbgnn kamu dan eita still berkekalan......

    PS: mungkin belum lewat kak nak ucapkan selamat pengantin baru........

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا