Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, October 11, 2010

DUTY PERTAMA KAMI SEBAGAI PETUGAS HAJI TANAH AIR..;D

Haluuu..
Welcoming 10.10.10..
Heheeh..ari yang baek ke?
Mungkin bg sesetengah orang kan..bg ninie n encik tuning..ari tu sama macam ari2 biasa juga..;)

10.10.10..
Hari pertama duty encik tunang sebagai PETUGAS OPERASI HAJI TANAH AIR..:)
Semangat n seronok cik abang ni bangun awal tuk bertugas..masuk duty pukul 4 pagi beb..tp kami ni da biasa berjaga..jd xde masalah tuk duty awal pagi…


Alhamdulillah..jemaah selamat terbang ke Tanah Suci..:).
Tugas kami menjaga jemaah sepanjang KT berjalan..dari urusan chek in..bagasi..passport dan perjalanan ke KLIA adalah di bawah tanggungjawab kami..hehehe,best seronok bahagia gembira bila melihat wajah2 bakal tetamu allah nie..

Penuh ekspressi di wajah mereka..tidak sabar nak memjejakkan kaki ke sana barangkali..:)..pengalaman yg cukup menyeronokkan bagi ninie dan encik tunang..hehhe





9.10.10
Ari pertama duty ninie sebagai PETUGAS KEBAJIKAN OPERASI HAJI TANAH AIR..3.15pg beb lapor diri..Best..siap dengan set walkie talkie dari STESEN KELANA JAYA sehinggalah ke STESEN KLIA..:)

Menjaga jemaah x semudah menjaga kanak2..:)
Di escort ke KLIA memang pengalaman yg cukup menarik dan best sekali..:)
Bayangkan perjalanan kami sebanyak 13 biji bus di iringi dengan sebuah van dan ambulan serta kenderaan kami petugas haji tanah air ini di escort pak polisi dari awal sehingga selamat tiba di KLIA..:)

Petang ni kena duty lagi..lapor diri jam 6.30 ptg ni..tp kena dtg awal coz arini ninie kena jaga KT AGONG TUANKU MIZAN..:)..lagi laa byk karenah..hehehe..ok laa..mau chow to kelana jaya dulu ya..:)


Oo yaa
By the way..
SELAMAT PENGANTIN BARU CIK GULA-GULA..ooopsss PUAN GULA-GULA SKANG…;D..selamat pengantin baru ya buat kamu..ikhlas dari kami..maaf ye x dpt ke majlis kalian berdua..

4 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا