Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, October 26, 2010

hAti RianG pK KAn TEnTANg INi..;D

Hai..
does she looks beautiful??
masih lawa dan manis dengan busana muslimah kan..:)
bertudung x bermakna anda tidak boleh cantik bergaya di hari bahagia kan..hehehe
so sweet da design..:)
me like it..sedang pk2 tentang design dan gaya untuk MAJLIS PERNIKAHAN shaye..
wawawa teruja nyer awal2 da cari design nie..hehehe..pk2 mau buat ala2 dress untuk majlis nikah..COLOR????oooo semestinye PUTIH idaman hati ku..:D
n CHIFFON menjadi idaman hati..
make it ala2 waves di kaki..beading di pinggang dan leher..:)
waaaaa i can imagine dat now..:)..cuma tgn ye off course laa panjang x nampak tiak cam kat atas ni kan..hehehhe
see beads kat baju ni..lawa kan??manis macam tuan dia..:)
she looks gorgeous..;)..sweet sgt color dia pakai..
ooouwww..so sweet dress ni..
thinking off dis too...hehehe
sangat manis dan sopan pastinye..

x pon macam ni je kite design my nikah oufit..:)
simple je..cuma kite letak beads je kan..not so heavy coz shaye ni cintanyer pada yang
SWEET & SIMPLE..;D..

Dis is so nice..love it from rizalman..:)nampak suci je..heheheh


like princess..:)
i loooooooooooooike...tp kite reka versi muslimah sket ok..
mau pengsan tok kadi pakai gini g nikah kan..hehehe
x pon macam pengantin elegant ni..:)
see ape kat tudung si jelita itu..
baju lelaki pon smart..looking forward for dis for my dear..
p/s:
CiK AbaNg, LEPas NI Kt G jUMpe DESiGNeR KiTE tU ek..;D

10 comments:

  1. wah smart!!
    i like.. putih memang cantik..

    ReplyDelete
  2. Darll..;)
    heheheh

    putih idaman hati untuk nikah yang..juz like YOURS..;)
    ayu je...

    ReplyDelete
  3. lya...

    jom kt tawen-tawen..hehehehe

    ReplyDelete
  4. ninie pakai apa pun tetap lawa..heheheheh

    ReplyDelete
  5. kalu orang tu dah cantik, pakai ape pun tetap cantik yang :)

    ReplyDelete
  6. hahahha
    ade2 aje kak atty nie..:)
    rendang sgt saya ni..

    ReplyDelete
  7. hahaha
    ita...mana ada la yang...;)
    so cemana rini?sehat x?bb pe kabar??

    ReplyDelete
  8. xsabar tgk baju sis nanti..hehe..mst cantek cam tuan die.hehe

    ReplyDelete
  9. hehehe
    baju je laa yg cantek syg..tuan ye ni x pon..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا