Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, October 14, 2010

pErIhaL paMEraN penGAntIn & MAK lOnG naEk HAJi..:)

salam...:)
waaa arini shaye rasa sgt fresh sbb masuk keje kul 2 ptg..hihihih
ari2 masuk cam ni kan best...kalau rasa nak dpt suwat cinta dari HR sila laa buat selalu ye..hahahha...
baru abes duty kul 6 pg td..jd ada kesempatan buat kami petugas haji ni..alhamdulillah jemaah KT18 selamat berangkat ke tanahsuci jam 5 pg tadi..:)..hehehe..naek mengantok atuk nenek naek bus malam td ke klia..:)


oooo ya.mak long juga bakal ke sana 23 hb nie..;)
jd ada kenduri kecik sket..kami semua berkumpul buat doa selamat sket tuk mak long..:)
ada kambing golek lg..hehehe..

ni da masuk kali ke 2 mak long ke sana..alhamdulillah rezeki dia kan..seronok kami tgk dia heapy je..:)..ni la masa kami sedara berkumpul..masing2 sebok citer pasal kawen shaye..hehehe..sebok laa nak wat baju tu laa..nak wat baju ni laa..flower gurl laa..hihih..seronok je bile tgk masing2 amek berat tentang shaye nie...hihhihi..:D

ni pula perihal ninie dan encik tunang..;)
last week kami ke klcc ke pameran pengantin..hahaha..1st time g beb..:)
best gak..rambang mata nak cari pakej PHOTOG..:P

alhamdulillah akhirnya dapat juga kami pakej idaman dengan segala kelengkapan dan hadiah yang mereka tawarkan..sgt laa berpatutan coz kami amek tuk dua2 belah sekali..hehehe..x sabar nak bergambar..hehehehe..:)

ni laa brader yang uruskan perihal photog masa wedding kami nanti..dari peruhal nikah + sanding + bertandang semua abang ni yg uruskan..:)..cukup lengkap dengan outdoor bg dua2 pihak juga..weehuuuuuuuuu...:)


minggun i mahu uruskan perihal pakaian dan pelamin sama future in laws shaye...
ooo macam2 gaya warna dan design bermain di kepala nie..heheheh..nak design cemana..nak itu laa..nak ini laa...hahahahha...
JUZ WAIT N SEE
;D

2 comments:

  1. wah seronoknye buat wedding prep..
    tak sabar nak tengok hasilnye nanti..
    ^__^

    ReplyDelete
  2. hehehhe
    darllllllllll..lama x nampak u yang..:)

    ooo shaye sgt heapy..hihihi
    x sabar gak ni nak tgk pe jadi..hahaha

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا