Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, October 20, 2010

HEnNA...Xpe KE??

hai..
simple je kan design nie..:)
pada ninie shantek sebab x crowded sgt melampau2..
sweet & simple je...
henna,
banyak gak info dapat pasal berinai ni..ada kate boleh ..ada kate tidak..ada kate haram..mana sau pon xtau laa..mungkin sebagai seri pengantin je kot..untuk membezakan hari istimewa dengan hari biasa..jgn buat yang semak2 sudah laa kan..:)..ehhehe

kalau saya
i prefer yg simple..n pada jari2 saja..
ingat zaman kecik2 dulu GILING DAUN INAI sendiri dengan arwah nenek..:)
kalau nenek ada mesti aku kawen nanti dia yang pakaikan..haishhh...rindu plak kat nenek...
so
WUT DO U THINK BRIDE 2 BE??
HENNA OR NOT TO HENNA
ON UR WEDDING DAY???

9 comments:

  1. tak tahu le..tapi nak cakap comey blog....sekarang hati mesti tengah berbunga2kan....

    ReplyDelete
  2. hehehe
    mekaseh yang..:)

    aah..berbunge2 sgt..hehehe

    ReplyDelete
  3. actually mmg difatwakan sebagai haram yg inai ukir2 ni sbgai haram sbb menyerupai kaum lain. tp kalau i mmg nk buat tp dulula heee skrg tgh pkir :p

    ReplyDelete
  4. penah dgr haram.tp kalo nak buat gak.just simple.mcm kat ats tu okeh je.i like..

    ReplyDelete
  5. cantek mmg cantek...
    a'ah sama la..sy dengar haram la sis sebab ikut HINDU..dalil2 nak keluarkan xingat plak..hmm..my future husbnd xkasik pkai..hukhuk..

    ReplyDelete
  6. cha..
    tu laa kan..:)
    mungkin yg sarat2 tu ye kot sbb da menyerupai tatu..

    wat yg simple da laa kan..;p
    baru nampak seri pengantin tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. future husband x bg yang?
    hehehe..pakai di jari2 je pon da cukup kan..;)

    ReplyDelete
  8. sha..mse wedding aku aritu aku pki je henna@mehndi..haha..pak mak sdara aku bising gak lah..kata mcm india la apa lah..ala apa slhnya once in lifetime..and pki mehndi ni bkn nya murah..mhl gila ikut design...and aku choose design yg plg latest and mhl..and better pilih yg betul2 pakar..mcm aku pya xpuas ati la dgn harga yg aku byr..xpandai sgt la and xsama sgt dgn design yg aku pilih..sempat lg cari kedai yg kualiti..

    ReplyDelete
  9. heehhe
    tu ar neno
    aku pon ok laa henna ni bile ada spesel occasion kan..:)

    kalau saje2 x dapek laa den nak nolong..hehehe..aku plan nak simple2 je beb..xnak laa croud sgt plak..;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا