Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, October 22, 2010

yANg shA NAK pOtOnG kek tau nanTi..TEEhIii..;D

salam jumaat sumer..:)
ngah wat aper tu ye...ninie, sedang wat keje sambil jalan2 nie..hehehe..
arini kite citer tentang kek ye kawan2..MY DREAM CAKES..:)
hehehee..sebab semalam lik keje lepak ngan encik tunang ni di SECRET RECIPE..layan lasagna n feveret ever cik abang tue..CHOCOLATE INDULGENCE..hahahaha..tewus dlm kepala ni duk pk tentang our wedding cakes..:)
macam2 pilihan ada..borak ngan kazenn semalam
citer tentang cake juga..byk pula makcik2 shaye ni ada kedai kek..tp mahal2 ya amat..x berbaloi rasanyer..:)

Kasih Terpatri....
Kadangkala kek menjadi salah satu pilihan untuk dijadikan hantaran buat insan tersayang.Selain busana dan pelamin nan indah kek juga pelengkap untuk majlis perkahwinan, saat indah acara memotong kek boleh diabadikan sebagai kenang-kenangan.


Sedap dan comel...
Terdapat pelbagai pilihan dan jenis kek cawan untuk dijadikan menu dalam majlis perkahwinan, pertunangan, dan keraian. Keunikan dan kecomelan kek cawan bukan sahaja indah dipandang, namun sedap di makan. Kek cawan antara variasi pilihan hidangan yang ringkas dan tidak perlu dikongsi kerana mudah dinikmati dengan satu suapan.


Kek penyeri perkahwinan...
Tidak lengkap sesebuah majlis resepsi tanpa acara potong kek dan suapan mulut ke mulut. Kini kek gula ising menjadi pilihan mempelai kerana bentuknya yang cukup
indah. Kemanisan, warna, bentuk pada kek pilihan sudah tentu menjadi bualan ramai para tamu di majlis bahagia anda. Saat paling dinanti adalah acara potong kek dan cenderahati yang bakal dibawa pulang juga. Kek cawan atau cup cake kini menjadi pilihan ramai kerana ia sesuai untuk dijadikan hantaran, cenderahati, dan hidangan dalam apa jua majlis.


shaye tgh survey2 kat mana nak wat wedding cake yang shomel2 ni..hehehe.
nak yang sedap atau yang shantek mata memandang ye...:)
share laa ye bride to be kat luar tu kat mana kowang amek order for ur wedding cakes..:)

14 comments:

  1. sis..kite suke cake secret recipe jer..heheheh =))
    kek fondant atau 'pondan' nie tgk luar cantik tapi dalam xsdapp..hukhuk

    ReplyDelete
  2. hi finee..
    mine amek kat wonderchoc:)

    so lovely..
    kat Wangsa Maju je

    fondant ni mmg cantek tapi rasa hampeh..so better buat cake testing dulu then baru booking:)

    ReplyDelete
  3. lalinkkkkkkkk..
    hehehe akak pon suker secret recipe..tp nak order cheese cake for wedding alamat cair laa syang nak tunggu lama..hehehe..:)

    kadang2 memang PONDAN cake ni cantek di luar je hampaeh di dalam..;p

    sedang di pk2 kan ni yang..

    ReplyDelete
  4. hai puan gula-gula..:)
    selamat pengantin baru...

    oo kat sana ye..tp cam jauh plak nak bw g KJ tu nanti yang..;)

    ur wedding cake aritu wat fondant gak ke?me..thinking of CHOC CAKE..hehehe

    but not coklat kaler laa luar dia..:)nanti lari tema plak..

    ReplyDelete
  5. hi..thanks:)


    mine satu fondant tuk acara potong kek and cupcakes tuk acara sebelah malam ..

    both from wonderchoc and kami sgt puas hati..

    design mmg macam2 and cute:)alaa..si shah tu mesti leh bawak ke kj punya..kata sayang kuat maa..pujuk la dia..ala..dia ok:)senyum lebih2 sket mesti dia kasi:)

    ReplyDelete
  6. hehehe
    ooo ye ke??
    ti i tanya kat B dulu laa..:)

    byk da design kat pale ni ha..
    sumer comel2 belaka..;D

    ReplyDelete
  7. kty tak kesah kek camne ninie nak order..janji ..kty dpt makan..ekekekke

    ReplyDelete
  8. 3 dr bawah tu cun la yang..huhuhuhu :p

    ReplyDelete
  9. so sweeeeeetttttt......................

    ReplyDelete
  10. hehehhe
    kak atty pandai..:)
    tp kena dtg laa tau..hehehe

    ReplyDelete
  11. itaaaaaaaa...:)
    yang tu comel sgt..kalau dpt x potong da yang oi..;D

    ReplyDelete
  12. comel comel sampai sayang nak makan kan?

    Check out on these:!

    Latest entry di:
    Teknik Seks: Ikat dan raba!
    Header guna adobe. Pinky!

    ReplyDelete
  13. comel comel sampai sayang nak makan kan?

    Check out on these:!

    Latest entry di:
    Teknik Seks: Ikat dan raba!
    Header guna adobe. Pinky!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا