Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, October 25, 2010

SeLAMAt HArI laHIr CINTA..;p

SElaMAt HArI laHiR
Ke 26
My CInTA
detik itu semakin berlalu
arini dia berumur 26 tahun dan 2 hari..:)
semakin matang dan berdikari
dan semakin menunggu hari..hehehe
xkan aku lupe..saat dia terbeliak mata dan senyum sampai telinga..:)
saat lagu hari lahir berkumandang di udara..hehhe
kek di bawa ke meja
dan suara2 menyayi lagu hari lahir buat dia..

"SELAMAT HARI LAHIR BUAT ESKANDA"

heehhe..giler sporting laa kedai makan tu..dedicated lahu birthday buat kanda cinta hati saya..
alhamdulillah plan kami menjadi..dpt plak owner kedai yang sporting bawakan kek siap lilil ke meja makan kami..hehehe..mata2 meja lain memandang penuh senyum di wajah..:)
malam tu ninie, ayu n ajib..x lupe encik tunang juga..
coz malam tu kan malam hari lahir dia..;)
kami ke mid valley..watching RED movie..best giler!!
hehehe..plan berjalan lancar..tanpa pengetahuan encik tunang..
aku buat plan dengan ayu n ajib..
pressie awal2 da beli buat dia..
cuma cari jalan bagaimana mahu bw pulang tanpa di amelihat isinya..

kebetulan malam tu ajib and ayu sampai awal jd sempat aku berikan hadiah pada mereka dulu
hehehe..x suprise laa kan kalau tuan badan awal2 nampak presie buat dia..:)
x suprise laa nanti..

so da kaw tim ngan ajib n ayu sorokkan pressie dalm car mereka..
ok cun..cik abang sampai terus laa aku ngan lenggang kangkungnyer masuk keta..
ahhaha..mesti cik abg tertanya2.."alaa xde pape pon tunang aku ni bawa"..mesti xde adiah nie..hehee

sampai mid terus amek tiket..yg laki2 masing2 ni g "sap kok lu"..
me n ayu berlari ke kedai kek..heheh
terus pilih kek n shoot pergi sorok dlm keta before cik abg nampak..:)
fuhh seb baek sempat berkejar..ahahha..kelentong cik abg kate g ladies..
sowi yang tipu sunat ye.

abes muvee ngam2 jam 11.45 mlm..
alamak lagi beberapa minit je ni..:)
terus plan nak g makan kat mana..

shoot to putrajaya..:)
alamak putrajaya tutup beb..:)
jdnyer wish besday b dalam keta je dulu..ehhehe

terus kami shoot ke BANGI..
encik tunang bw kami dinner di TASEK IDAMAN..
view memang best coz makan atas tasek..:)

terus me n ayu shoot ke keta balik
yang dua orang ni ngah syok punyer sembang..cehh konon nak bg cik abang ni leka laa sementara me n ayu g setting kek dan dedication lagu pada owner restoran..:)

hehehe
elok2 je mereka berdua tu sembang2..tup abang DJ mainkan lagu selamat hari jadi wat encik tunang..ehehhe..siap bawakan kek lg ke meja kami..ape lagi..satu kedai laa nyayi lagu ari jadi..

pengunjung2 lain pon x kire sama gak senyum tgk kami.. mekaseh abang DJ n budak waiter coz tolong amek gambar n tepok tangan ramai2..ehehhe
cik abang senyum sampai telinga..mata bersinar..berkaca2..terharu laa tu..nak nagis laa tuh..ehhehe
hehehe
tengok tu muka dia..:)
nampak x berapa teruja dan bahagia di wajahnya??
dia x sangka yang aku ada presie buat dia..:)
sebab tu ye ni dtg melenggang kangkong je..hahaha
terkgezut cik abang tetibe malam tu ninie bg adiah pada dia sambil ucap
''SELAMAT HARI LAHIR SAYANG"
sampai x terucap kate cik abang terkejut!!
wehuuuuuuuu,,suprise ninie menjadi
heheehe

naseb baek cik abang x menjerit n melompat atas tasek tu malam tu..
ehhehe..bile dapat idaman hati dia ni..;)
"YANGGGGGGGGG MANA U TAU I NAK YANG INI"??
"BILE U BELI YANG"??
"NAPE I XTAU PON"
ehhehe
macam2 laa cik abang ni tanya..;D
kate hadiah,
mana leh bgtau awal2 da beli kan??
mesti laa saya tau KESUKAAN SAYANG SAYA kan?
:)
tenkiu pada dua husband n wifey ni coz banyak membantu ninie
ada mereka meriah sama..:)
baru plan menjadi..hehehe
lagi pula,
ni tahun pertama dia raikan
hari lahirnya sebagai
TUNANG SHAYE..;D
lepas ni besday kami
da jadi
SUAMI & ISTERI
;p
insyaallah..

13 comments:

  1. happy birthday tuk en tunang..
    moga panjang umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir kepada encik tunang miss nini ye? hehe

    ReplyDelete
  3. mummyyyyyyyyyyyyyyy..:)
    mekaseh mummy..
    windunyer kat dia...:)

    ReplyDelete
  4. hapi besdy to encek tunang sha..

    sha..next year weeding sha bln brape??hope tak bertembung la kte kan..leh sha dtg weeding shila..eh2! da jemput awal plak..hehehe

    ReplyDelete
  5. hepi besday kat en tunang juga ye..
    terkejut n happy betul dia.. hehehe

    ReplyDelete
  6. shila..

    mekaseh ye..wedding kami awal bulan 2 laa yang..
    kamu biler?
    jempot dtg juga tau..:)

    ReplyDelete
  7. sueanne..

    memang dia terkejut sgt!!
    hehehe...tenkiu ya..:)

    ReplyDelete
  8. happy biday tu ur tunang!~~

    Latest entry di:
    Aku dan makanan

    ReplyDelete
  9. thanks tu all n thanks so much to my dear shafinie yang buat kejutan yang mmg terkujut makkk nyahh.......
    damn kali ni i ter kena
    heheheheheh sgt2 tak sangka....
    luv u so much dear....

    ReplyDelete
  10. heehheh
    B..I LOVE U TOO..:)

    terkena gak b..
    FINALLY...lurv to see u smile dat nyte..;p

    ReplyDelete
  11. wah..romantik gitu...leh la tiru cara dia nnti..ehhehe..aku ni bila nk buat surprise mesti kantoi la..haahhah..malu je kat hubby..

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا