Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, October 13, 2010

uuisH cIk ABanG naK NaEK UMur lG..;D

yeahhh..:)
hehehe..asssalamualaikom...;)
arini shaye masuk keje jam 12 tghari..giler best kan kalau ari2 gini..heheh
sume kerna transit kapal jemaah 2 hari yg lepas..
kesian mereka da naek flight kena turun lik coz kapal xleh terbang..jgnyer shaye kena bawa bakal jemaah masuk hotel laa..:)
separuh ke royal adalphi n separuh ke seri pacific hotel..;)
best!!to letih ya amat bermalam di sana sbb kena jaga jemaah selagi mereka blom fly..
xpe..pahala..hehehe

ooo ya..his day is coming..eee cik abang bakal menambah angka nampaknyer ya..hehhee..
he's turning 26 in a few days je lagi..wehuuuuuuuuuu..nak kena tiup lilin laa ni yang..:)
best best..ape ek untuk dia yang mahu di beri...:)

cik Braun Buffell laa orang pertama yang da bg besday kad kat cik abang nie..siap ada besday gift lg buat dia..so kami ke sunway amek special besday gift tuk card holder braun buffel nie..:)
wow..aadiah best..very exclusive laa b..:)

tgh pk2 mau ber ape buat kamu laa sayang..:)

2 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا