Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, October 7, 2010

kemeriahan semakin terasa..;D

salam..:)
senyum..senyum..:D
arini keje nak senyum jer shaye..hehehe..sebab semalam abes di puji cik abang tue..ahahha..tergezut gak..tetiber je b nie..hehehe..teringat zaman dolu-dolu ye kate..
b..b..:p
bile dtg dia nak teringat zaman dulu..macam2 laa b bercerita sama saya..
malam td dinner sama dia di Damansara..tup1 ujan plak..cepat2 mam n chalow...:)
lapa punyer hal lepas abes meeting OPERASI HAJI petang semalam..pekena YONG TAU FOO...enakss!!..hehehe
lawa x?kami jalan2 cari kawan b di Bangi..singgah ke sini dan jumpe yang ini..;)
ehehe..WHITE..my taste..:)..dia berkenan..saya lagi laa shuke..hehehe..price not dat bad..kena lak member encik tunang punyer kedai..:)
setelah 3 tahun lost contact..last2 kami cari dia..rupenyer dia di over the seas..:)
tup2 ondaway dapat call dari so strange number...kawan encik tunang tu call directly from LIBYA..suke doramg dpt berborak..he'll be in malaysia raya haji nie..leh laa jumpe dia nanti..;D
balik tu layan lagu orang kawen..hehhe.."amek mood yang" kate encik tunang..hahahaa..pe lagi berkaraoke sakan lam keta..:)..lam keta laa kan..''renjis2 dipilis'' heheheh...macam2 cik abg ni kalau dia heapy...aku pon suke tgk kalau dia heapy..;D
da macam2 kedai da kami jalan cari set bilik tido..da macam2 design da jumpe..:)
pattern jgn cakap laa kan...heheh..dari ikea ke ikano..ke petaling jaya ke bangsar..ni kami ke bangi pula.;)..tp yang ni memang kami berkenan..:)..solid wood..
ooo dis one is my feveret eber.:)
pernah berangan2 nak katil punyer tiang gini..:)..hehehe
nampak comel n classic jer kan..tp x sesuai laa tuk skang nie..
nak jalan2 lagi cari barang kawen..alhamdulillah rezeki datang bergolek2..
ramai pula sepupu2 ku nak sponsor for my wedding..alhamdulillah..hehehe

7 comments:

  1. moga nnti big daY kamu berjlN dgn lanCar...=p

    ReplyDelete
  2. wah..makin bersri-seri muke penganti to be ni..yang..pe cite?
    email xreply pon..hukhuk

    ReplyDelete
  3. yanggggggg,,

    heapy for u too..
    tamau sedih2 ok..jgn lupe bg address kat FB tau yang..:)

    jaga diri n bb ok!!
    ;D

    ReplyDelete
  4. nanieeeeeeee..
    heehhe

    berseri ke?
    hhehehe..mana ada laa yang...
    kite da reply emailda..

    meh laa dtg umah raya..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا