Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, October 24, 2009

23 OcT is JUsT 8 mInuTes aWAy..:D

sALAM TenGAH MALam semUA..
IT'S JUST 8 minutEs AwaY N I canT TAke IT oFF mY eyes YeT..:)
tgh menonton NOTTING HILL nie...i love this story ok...;p

buat mereka2 yang sampaikan salam hari lahir buat DIA yang ninie sayang tu, ninie ucapkan banyak2 terima kasih ye...:).....cuma satu hari yang pada ninie penting sekali..kalau kite x appreciate hari kite di lahirkan..bagaimana akan anda hargai hari2 yang mendatang kan?

allah tu x jadikan manusia untuk satu yg sia2..x perlu ucapan atau celebration..cukup andai anda sendiri sedar yang tarikh itu adalah tarikh anda melihat dunia bukan?..;)..cuma panjatkan syukur yg kite masih di berikan nyawa untuk bernafas di muka bumi ini..itu sudah mencukupi pada ninie...;p
tp di sebabkan kelahiran anda memberikan bahagia pada jiwa seseorang jadinye hari lahir anda lebih bermakna lg2 bile ada yg menghargai dan bersama2 merai hari bahagia itu kan?kamu x mcm tu ke?x seronok ke bile ada mereka2 yg meraikan ulang tahun kelahiran anda?

untuk hari lahir b tahun nie ninie bg b hadiah n kad hari lahir je..;)..saya bahagia lihat dia bahagia..ninie ckp pada b mlm td bile masuk tepat 12 mlm.."ni je yang sha mampu bg kat b buat masa ni yang.."hehehhee..sambil2 gelak..tgk b senyum baca kad ninie yg besar gedabak tu...:)

bile b buka hadiah tu..ninie tau adiah tu x seberapa je pon..tp di hati dia, lihat dia senyum n tanya "bile u beli ni yang??"..:)..x perlu adiah yg mahal2 kan tuk bahagia kan mereka yg kite syg coz pada ninie bile mereka yg kite sayang gile INGAT akan tarikh itu...syukurrrrrrrrrrrrrrr alhamdulilah suda...:)
tp kan...ninie pon nak wat surprise juga..:)..actually da plan dari awal da..hahaha...paling suke bile ptg td tetibe b mms kat ni sambil gelak beshar tau!!!...gotchaaaaaaaaaaaaaaaaaa sayang!!!heheheh..ninie deliver cup cakes tu office b...:)...

langsung ninie x bgtau b bout da cakes!!saja nak wat surprise kat b n kali nie surprise ninie berjaya...thanks to GNA deliver cup cakes comel tu ke office b...tenkiu dear...im so satisfied with u dear...;)

alhamdulillah hari lahir b kali ni di kongsi bersama kawan2 keje ye..:)..makan ramai...terkejut dorang tetibe ada orang dtg anta cake kat b..:)...ye laa dulu b wat surprise anta flower kat office niie kan..xkan ninie nak anta bunge kat b plak kan??pelik plak org pandang...:)..hehehhee

surprise x yang?
hehehehe...dia bahagia...saya turut bahagia...
dia tersenyum...saya gembira juga...
bile matanye bercahaya....;)...jiwa ku turut rasakannya...;)
alhamdulillah...
hari bahagia dia kami kongsi bersama...:D
dan di kongsi bersama kalian rakan2 di luar juga...;p
terima kasih semua..........


seLAMaT haRi lAHiR saYAng

19 comments:

  1. salam singgah...
    memang tersa sungguh bahagia apabila kita dihargai dan kita juga tidak lupa utk menghargai org yg kita sayang...

    semoga berbahagia sepanjang umur..amimm..

    ReplyDelete
  2. sis,ssh kn nk plih hdiah tuk org laki??sbb mostly brngan dieorg mhl2..kalo dh keje blh la blikan..huhu

    ReplyDelete
  3. happy birthday jugak..

    wah sungguh bahagia hidup kamu.. tahniah

    ReplyDelete
  4. amin kawie...:)
    insyaallah..pada ninie doa teman2 tu berharga...

    sekali org doakan kite bahagia menanti kan...;)

    mekaseh ye wak jd kawan ninie

    ReplyDelete
  5. memang pon dear..naik pusing pale pk nak belikan ape..actually walau ape pon yg kite beri tu sgt mereka hargai walau adiah tu sebesar ibu jari pon sayang...:)


    yg penting mereka tahu yg diri mereka di hargai dan di sayangi...

    ReplyDelete
  6. tenkiu zara..:)
    akak doakan zara bahagia juga walau di man pon ok dear...:)

    dan moga persahabatan kite kekal sampai biler2 po..;p

    ReplyDelete
  7. mekaseh eyena...;)
    bahagia tu pilihan kite dear..pilih laa samada kamu mahu bahagia atau pura2...kamu tentukan sayang...;p

    ReplyDelete
  8. salam...
    bahagianye kamoo...
    i cemburu.. ahakss.. kidding..
    moga kamoo n si dia bahagia selalu okey.. :)

    ReplyDelete
  9. appreciate people around us selagi dorg bersama kite..

    sebab kite xpenah sedar they are important utk kite sampai la kite kehilangan dorg..

    so,dont let it happen..

    nk appreciate org x smemstinye ngn bnde.sometimes silent action pon blh menunjukkan kite appreciate org tu..or sometimes with words..

    thanx my dear for following my blog.i'll appreciate it =)

    ReplyDelete
  10. tenkiu lily..:)
    alhamdulilah ari bahagia dia kami kngsi bersama dan masih lg bersama

    saya doakan kebahagiaan juga buat kamu dear..;)

    ReplyDelete
  11. ur welcome master..:)
    tenkiu so much to u too for reading mine...

    ninie penah kehilangan dan dari situ belajar satu kesilapan..:)

    kesilapan yg x mungkin berulang lg..;p

    i'll appreciate everyone around me...;p

    ReplyDelete
  12. hye there..:p..thanx 4 dropping by kat log i...:'D...

    wow...u guys have been together 4 7 sweet n happy years ek?congrates honey~~bukan senang nak reach jangka hayat yg camtu kalo bersama....hehe...

    may u guys happily ever after yer....happy ending hopefully...ameen~~

    ReplyDelete
  13. seronok kan kalau dapat bagi adiah kat orang tersayang hee~

    ReplyDelete
  14. yaya...:)

    tenkiu dear..
    yup 7 years yg penuh onak duri dan ranjau
    hhahaha


    but if god say dat u meant to be together...then there u will aite..:)

    hope same goes to u dear..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا