Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, October 28, 2009

kAMu LUnCh maKAn Ape YE seLALU??

salam semua..
ujan lebat kan?kat sini da gelap gelita da..ujan pon da turun da tau!!sejuk n nagin yg sgt kuat tghari tadi..rasa da macam aku duk tepi pantai jer nie..hehehehe

korang ngah wat per tu?dapat secawan nescafe panas ni mmg chare kan?..nak masak air laa jap g..:)..ninie da lunch da..korang da lunch da ke?ke masing2 berteleku atas meja je td??

x pon korang tido ek waktu rehat?
hhahahaha...arini ninie lunch kat belakang CELCOM ni.kat belakang ZON HOTEL kat Jalan Tun Razak nie...arini makan IKAN BAKAR beb!!perghhhhhh giler pedas samapi aku makan dengan mengalir air mata laa wa cakap lu..;p


g ngan kakak2 opis aku nie ha...ngan ikan pari laa..ikan kembung laa..:)..siap ngan ulam-ulaman tu wajib!!!..aku makan ikan bakar mesti pekena ngan ulam raja n kacang botol beb!!!uwhhhhhhhhhh enak sekali...:)

me..kalau makan kena ada buah for desert..;)..tembikai ke...nenas ke...jambu ke..mangga ke..janji buah!!..;)...da laa pdas kena laa ada buah beb..nagis wa makan ikan bakar belakang celcom tu tadi..;p
sempat gak sambar kerepek2 tuk kudap2 kang kat opis nie ha...hahaha...ni nak makan ke nak keje ni beb???heheheh..pak cik van ni mcm2 ada jual beb..ko sebut je nak ape..sume ada..da mcam poket doremon pon ada..:)

berlari2 anak kami balik bile tgk langit da nak muntahkan airnyer ke bumi..:)..angin bukan sempoi bahasa lagi da..:)..da melayang ke kiri ke kanan da aku di buatnyer..hahahah...korang makan ape arini??share laa sket...korag penah makan x ikan bakar belakang celcom nie beb??

26 comments:

  1. Tengahari td kT mkn:-
    1 kuih burger mlysia yg ada smbal tu
    1 kuih popia kelapa
    1 kuih popia sardin..


    haha! xske mkn kuih..tp blasah je la sb xda mknn lg..hihi

    ReplyDelete
  2. owh. tadi saya makan lontong kering..hehehe

    ReplyDelete
  3. waa.. seronoknye dia makan..
    hee~ saya tak tahu nak makan ape.. bOle?

    ReplyDelete
  4. memang lebat gila hujan hari nie!
    huh. tu je kut komen aku Mcm bangkai lak aku rasa..!!

    tapi memang lebat la!

    ReplyDelete
  5. nasi ngan lauk tu cm best je tgk..
    meh le sket..terliur da ni.
    haha..

    ak hny mkn nasi + ayam goreng + kuah kicap.sobsob..

    ReplyDelete
  6. nasi ngan lauk tu cm best je tgk..
    meh le sket..terliur da ni.
    haha..

    ak hny mkn nasi + ayam goreng + kuah kicap.sobsob..

    ReplyDelete
  7. sejak akhir2 ini jarang lunch kerana boring lunch sorg2...

    keje..keje..keje...

    gambor nmpk sodap la eiihhhh...

    ReplyDelete
  8. nak try tp xtau tempat..
    post la map kesane...
    huhu...
    :D

    ReplyDelete
  9. ujan skang giler leb at...haiyo!

    ReplyDelete
  10. xda lunch td
    tgok da gastrik ni
    huhuhuh

    ReplyDelete
  11. bagus betul diet sebelum makan pekena desert buah dulu.

    ReplyDelete
  12. Bulan Dilangit Osaka BiruOctober 29, 2009 at 4:24 AM

    saya diet!!! heheheheheheh..

    ReplyDelete
  13. waa along diet ke makan kuih je nie..:)

    arini makan best2 ok!!
    :P

    ReplyDelete
  14. waa lily sedap gak makan lontong ye..akak suke makan lontong tu pg2 je..;)

    ReplyDelete
  15. wahh tedi mencari masakan emak ye kat umah??

    hehehe
    nak sket...makan pe semalam?

    ReplyDelete
  16. qah xtau nak makan pe?
    makan laa dear...:)


    ti nak pakai bj pengantin kena lawa sayang.:)

    ReplyDelete
  17. ujan mmg lebat laa boneka semalam..;p

    ape yg mcm bangkainyer?ujan2 otak frost gak ke?

    ReplyDelete
  18. waa kire beskot mam ayam masak kicap laa nie?

    dap ape tuh??
    :)

    beskot kat mana ek?

    ReplyDelete
  19. alala sorang pon kena gak makan kawie..:)

    nak isi perut pon perut kite bukan perot org!!

    ;p

    ReplyDelete
  20. alaa senang je biskut marie..g je klcc jumpe nikko hotel kat sebelah dia je wak...;)


    dtg laa try!!
    enak!!

    ReplyDelete
  21. lebat kan afiq semalam..sejuk sampai ke tulang...;p

    tdo pon lena mlm td..:)

    ReplyDelete
  22. lapo makan laa sayang missylily..;)
    makan tau arini...

    ReplyDelete
  23. ayien jgn laa sampai gastrik dear!!
    bhaya tau...

    makan laa sket ok...
    ti risau orang jauh tue..;P

    ReplyDelete
  24. yup doc..buah kena makan sebelum makan berat kan?

    bukan selepas kenyang baru cari buah kan doc..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا